неділя, 26 лютого 2012 08:30

Іграшки з запахом кориці збуджують, а ванільні - знімають стрес

Столичний дизайнер Олена Корнеєва радить замість освіжувачів і ароматизаторів використовувати запечені іграшки.

"Іграшки шию з натуральної тканини. Зверху покриваю їх спеціальним розчином з води. В нього додаю клей і столову ложку кави, кориці або ванілі. Потім запікаю в духовці. Такі іграшки пахнуть так, що їх хочеться одразу з'їсти. Раджу такі іграшки вішати в салоні автомобіля або у вітальні. Все повітря буде просякнуте цим запахом", - сказала вона.

"Печені іграшки не лише борються з неприємними запахами, а й позитивно впливають на самопочуття. Якщо на кухні повісити іграшку з ароматом кави, можна сміливо відмовлятися від цього продукту. Запах кави подразнює рецептори нюху, які активізують дію нервової системи. Вдихнувши цей аромат людина почуватиметься бадьорою і сповненою сил. Кавовий запах має також потужні антиоксидантні властивості, бореться зі стресом і захищає клітини від старіння.

Іграшки із запахом ванілі підходять людям, які часто переживають стресові ситуації. Науковці довели, що цей аромат має розслаблюючий і заспокійливий ефект. Він викликає приємні спогади про дім і дитинство, дарує відчуття спокою і душевного комфорту. Ваніль піднімає настрій, спонукає людей почуватися щасливішими і сповненими сил. Іграшки з таким запахом раджу вішати у спальні.

Аромат кориці підвищує настрій, допомагає справитися з нерішучістю і нервозністю. Він вбиває мікроби, позитивно впливає на роботу мозку, покращує пам'ять, сприяє концентрації уваги. Також запах кориці використовують для підсилення сексуального бажання".

Коштує одна іграшка Олени Кореєвої від 60 грн.

Зараз ви читаєте новину «Іграшки з запахом кориці збуджують, а ванільні - знімають стрес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути