неділя, 17 червня 2012 14:01

Фасони весільних суконь "рибка" вийшли з моди
11

Фото: ФОТО: Анна УСІК

Під час вибору весільної сукні в одному зі столичних салонів консультант Вероніка пропонує приміряти довгу грецьку кольору "шампань". До неї додає сумочку, рукавички і кольє.

"Цього року ці сукні фаворити літнього сезону — на літо наречені купують легке і ніжне вбрання, - каже вона. - Але якщо хочете пишну сукню, то беріть без фатіну. Це моделі 2010 року. Ваші родичі точно такі вже на усіх весіллях бачили".

Дає приміряти довгу пишну сукню з атласу.

"Фасон "Рибки" - торішній варіант, який вже вийшов з моди. На цей рік ми від таких моделей повністю відмовились. Розпродаємо те, що є. Прямі та А-подібні силуети — теж вчорашній день".

За словами консультанта, цьогорічні моделі мають V-подібні вирізи на грудях, відкриту спину.

"Скромніші дівчата бояться глибоких вирізів, тому їм пропонуємо моделі з мереживними вставками. У більшості цьогорічних фасонів ці вставки присутні на талії, животі та спині. Особливо гарно такі плаття виглядають на засмаглих дівчатах. Фактура мережива повинна бути незвичайною, оригінальної форми, щоб воно виглядало неповторно і вишукано", - зазначає Вероніка.

Пропонує переглянути каталог весна-літо 2012. Там сукні від 4 тис. грн. Більшість без бретельок, з великим кольоровим бантом на талії.

"Бант до сукні може бути білим, або навпаки контрастного кольору. Він, наприклад, може бути одного кольору з краваткою нареченого або в тон чоловічого весільного костюма. Останні півроку дівчата відважуються на кольорові сукні. Крім бежу і кольору шампань, часто купують рожеві, червоні та зелені. Дві наречені навесні купували чорні. Це найновіші сукні з колекції американських дизайнерів. У березні вони не сходили з подіумів під час Тижнів моди".

Приміряємо чотири сукні.

"Покладайтеся на свій смак, розглядайте різні фасони і моделі весільних суконь, - радить Вероніка. - Не бійтеся експериментувати. Навіть непоказне на перший погляд плаття може виглядати на вас шикарно. Якщо не любите багато бусинок, паєток і каміння Сваровскі, купуйте просту сукню, але підберіть оригінальні аксесуари. Якщо корсет всипаний камінчиками і бісером, на шию не варто одягати нічого. Можете взяти золотий або срібний ланцюжок з хрестиком".

Зараз ви читаєте новину «Фасони весільних суконь "рибка" вийшли з моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути