понеділок, 13 лютого 2017 18:15

Еліксир краси: у мережі розкрили секрет стрункості голлівудських акторок та топ-моделей
3

Лілі Олдрідж
Фото: fresher.ru
Лара Стоун
Емілія Кларк

У мережі розкрили секрет стрункості акторок та топ-моделей. Зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк, супермоделі Лара Стоун та Лілі Олдрідж відвідують один з найбільш ексклюзивних фітнес-центрів Лондона. Тренуються за системою Bodyism та вживають коктейль з "зеленим золотом" - рідким хлорофілом. Це натуральний препарат. Головна властивість - підтримувати та стимулювати кровоносну систему, очищати кров від токсинів та сприяти оновленню тканин і швидкому загоєнню ран. Також стимулює імунну систему організму та підвищує життєвий тонус людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян поділилася з шанувальниками секретом спортивних сідниць

Фахівці відзначають, що завдяки стимуляції роботи кишечника, вживання хлорофілу після тренувань допомагає організму швидше відновлюватися. Утримувати нормальну вагу та ефективніше худнути. Також хлорофіл зупиняє ріст бактерій в ранах, анаеробних бактерій та грибків в кишечнику. Це позитивно впливає на роботу всього організму в цілому.

64-річна аргентинська зірка вразила шанувальників всього світу. Розмістила оголені фотографії, похизувавшись ідеальними формами.

Зараз ви читаєте новину «Еліксир краси: у мережі розкрили секрет стрункості голлівудських акторок та топ-моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути