четвер, 29 вересня 2016 16:18

Дженніфер Лопес розкрила секрети краси

Автор: hochu.ua
 

47-річна співачка Дженніфер Лопес розповіла, що допомагає їй виглядати молодшою за свій вік. Знаменитість назвала 4 складові.

Здоровий сон

Дженніфер намагається спати по 10 годин на добу. Вона не п'є алкоголь і уникає напої з кофеїном. Співачка ретельно стежить за харчуванням. В її меню багато білка - риби та м'яса. Також раціон доповнюють овочі, фрукти і вода.

Що стосується простих вуглеводів, їх зірка дозволяє собі вкрай рідко. Якщо і дозволяє, то потім обов'язково відпрацьовує неправильні калорії в залі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес засвітила ідеальний прес на обкладинці журналу

Режим

Співачка харчується 5 разів на день в один і той же час незалежно від концертів та зйомок. На думку Лопес, щоб поїсти - багато часу не потрібно. Також вона ніколи не затримується на зіркових вечірках допізна. Завжди планує свій графік так, щоб ввечері вчасно опинитися в ліжку.

Автор: www.liveinternet.ru
 

Тренування

Актриса намагається не пропускати тренування і займається фітнесом 4 рази на тиждень. Півтори години виділяє на заняття на вулиці. У неї є 2 персональних тренера, які підбирають нормовані навантаження. Під час заняття вона намагається виконати всі сети, що складаються з кардіо- та силових навантажень. Підтримувати тонус допомагають танці.

Медитація

Дженніфер Лопес регулярно займається медитацією. Практично щодня вона виділяє на неї по 30 хвилин. Артиска впевнена, що для зовнішньої краси потрібна внутрішня гармонія. Досягнути цього можливо за допомогою медитації.

Автор: visti.pro
 
Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес розкрила секрети краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути