четвер, 22 грудня 2011 16:58

Дизайнери радять зустрічати Новий рік у чорному
17

Red Valentino
Фото: фото: velvet.by
Alexander Wang
Ann Demeulemeester
Antonio Berardi
Calvin Klein Collection

Новий рік жінкам слід зустрічати у чорних сукнях і туфлях золотистого кольору. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів дизайнер Юрій Варивода.

"Жінкам раджу зустрічати Новий рік у сукнях чорного кольору. Її можна доповнити вставками чи аплікаціями вогняних кольорів -  червоного, помаранчевого, жовтого і фіолетового. Чоловіків теж варто подбати про одяг таких кольорів. Це приверне у дім дастаток", - сказав він.

"Взуття теж має блищати. Найкраще підійдуть туфлі золотистого кольору. Якщо на такі не хочеться витрачати гроші, можна взути однотонні. Але вони неодмінно мають бути лакованими", - додав Юрій Варивода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вечірніх сукнях повертається мода старого Голлівуду

Дизайнер порадив для зустрічі нового року одягати прикраси і коштовності.

"Дракони люблять все блискуче. В усіх стародавніх легендах вони виступали охоронцями всіляких скарбів і коштовностей. В новорічну ніч слід мати на собі блискучі коштовності — намисто, брошки, сережки. Підійдуть ювелірні вироби у вигляді дракончика, змійки або ящірки. Тоді новий рік проживете у достатку", - сказав він.

"У новорічну ніч волосся краще розпустити і завити крупні локони. Можна доповнити зачіску прикрасами, але варто знайти міру. Прикрасами слід акцентувати увагу лише на чомусь одному", - порадив дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери радять зустрічати Новий рік у чорному ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути