Ексклюзиви
середа, 21 грудня 2011 13:03

У вечірніх сукнях повертається мода старого Голлівуду
14

Фото: фото: Поліна РОМАНОВА

Вбрання для новорічних корпоративів цього року українки зможуть купити в середньому за 500-600 грн., на ринку — за 400.

На першому поверсі торгового центру "Арена" у Вінниці продавець Марина Головатюк вбирає чорний безголовий манекен у турецьку червону сукню до коліна. Вона без рукавів, зібрана в складки по довжині, з білою трояндою справа. Коштує 680 грн. — найдорожче в магазині.

"В нас зараз справжній бум на такі сукні — зі складочками. Вони ідеально приховують жирові складки на животі та боках. Зараз дівчата дуже комплексують через свої талії. На днях сіреньку пожмакану купила собі чорношкіра студентка на випуск. Є розміри з 42 по 50. Жінки до 30 років обирають довжиною до коліна, старші — довші, - розповідає Марина, 22 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільні сукні-рибки приховають недоліки фігури

В жіночий магазин "Міс моди" по вул. Коцюбинського заходить подружня пара. 27-річна Вікторія міряє чорну сукню без рукавів, із білим мереживом по довжині.

"Це французький трикотаж з угорської фабрики. Коштує 600 гривень. Ткань дуже міцна та приємна. Беріть, рік Дракона треба зустрічати саме в такій. В цьому сезоні дуже модні мереживні вставочки. Таку можна носити й на кожен день, вона практична, - каже продавець Вікторія Вакулова, 25 років

Заходять троє дівчат. Вакулова показує їм нові чорні сукні зі шкірзамінника по 699 грн. Вони не мають запаху, на дотик м'якенькі. Коротенькі сукні з оголеними плечми коштують по 350 грн.

Торік модними були прямі однотонні трикотажні сукні з об'ємними до ліктя рукавами та теплі рябі сарафани без рукавів, під які вбирали тонкі гольфи. Акцент надавали прикрасам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві показали сучасну дитячу моду: писанки, ручна вишивка, льон

В цьому сезоні прямий фасон зберігся, досі актуальні сірий та чорний кольори. Прикрас купують менше. Рукави переважно прямі, довжиною на три чверті руки. Популярне мереживо. Жінкам після 30 пропонують плаття по коліно із гіпюру пастельних тонів.

Найдорожчі польські — по 1400 грн. Дуже жіночно та не наліплено, - продавець жіночого одягу на другому поверсі центру "Магігранд", 56-річна Інна Миколаївна, показує бежеву гіпюрову сукню. - Це одяг для старших жінок. Вони часто приходять купувати компанією - з дочкою, невісткою, сусідкою.

По одинці жінки обирають вбрання в бутіку "Маха" на першому поверсі центру "Мегамол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Намисто зі зміїної шкіри поєднують із срібними прикрасами

"Своїм постійним клієнткам розсилаємо есемески, коли привозимо нову колекцію. Приходять самі, без свити. В нас вдягаються жінки, які знають, що їм треба. Не хочуть показувати подружкам, щоб ті не повторювалися", - говорить менеджер Ірина Кашпрук, 32 роки.

Сукні шиють в Дніпропетровську з дорогих іспанських тканин. "Це масляна тканина, вона не електризується. Найдорожча — за 2280 грн, - Кашпрук показує чорну сукню із жабо по всій довжині та відкритою спиною. - До вечора її має забрати 30-річна клієнтка. Така сукня в нас в одному екземплярі. Спостерігаю, що повертається мода старого Голлівуду. Сукні прикрашають блискучими паєтками".

Зараз ви читаєте новину «У вечірніх сукнях повертається мода старого Голлівуду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути