Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2020 23:46

Яких процедур слід дотримуватись, аби мати розкішне волосся

Яких процедур слід дотримуватись, аби мати розкішне волосся

Не всім дівчатам вдається відростити довге, красиве і здорове волосся.

Є кілька принципів, слідкуючи за якими, волосся буде розкішним, пише "Уніан".

Один з них - це харчування і вода. Потрібно випивати мінімум 1,5 літра води в день. Водний баланс також впливає на ріст волосся. Ваше харчування також має бути збалансованим. Додайте в раціон горіхи (найрізноманітніші), м'ясо, риба і морепродукти, зелень, різні види капусти, овочі, фрукти і ягоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як помиляються жінки, обираючи зачіску

Також всім жінкам потрібно вживати вітаміни. Перед їх застосуванням обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем. Для росту волосся слід звернути увагу на вітаміни групи В, особливо В3, В5, В6, В7 (біотин), В12, залізо, цинк, кальцій, вітаміни А, Е, С. Нікотинова кислота Вона допоможе позбутися від випадання волосся, буде стимулювати зростання і відновить густоту. Особливістю її застосування є те, що її вводять за допомогою уколів. При цьому її можна додавати в маски для росту волосся.

Масаж допомагає не тільки розслабитися, але і покращує кровообіг. Живильні речовини краще проникають до коріння волосся, з яких буде рости здорове і міцне волосся. А щоб підсилити ефект, додайте олію. Потім помийте волосся.

Якщо ви хочете відростити довге волосся, не забувайте про догляд за шкірою голови. Використовуйте глибоко очищающі шампуні, скраби і пілінги. Робити це потрібно раз в два тижні. Але якщо у вас чутлива шкіра, то краще обійтися 1 разом на місяць.

Доглядаючи за волоссям не забувайте використовувати шампунь, кондиціонер, маски, шовк, масла, термозахист для волосся.

Якщо знати кілька корисних порад, то укладка на волоссі триматиметься набагато довше. Адже щоранку важливим етапом зборів є укладання волосся. Зробити укладку волосся важко, а зберегти довше її ще важче. Стилістка Schwarzkopf Professional Олександра Едельберг поділилась порадами, як це зробити.

Зараз ви читаєте новину «Яких процедур слід дотримуватись, аби мати розкішне волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути