Ексклюзиви
субота, 21 листопада 2020 23:46

Які помилки роблять при тренуваннях для схуднення

Які помилки роблять при тренуваннях для схуднення
Щоб спалювати так багато калорій спортом, потрібно займатися на максимумі щодня не менше години. Фото: pixabay

Тренування і схуднення у більшості людей нерозривні поняття.

Однак, тренування ніяк не є засобом для схуднення, стверджує на сторінці в Instagram нутриціолог Надія Пахирко.

"Не бійтеся, що вам доведеться багато займатися, щоб схуднути! Це не так! Схуднути цілком собі можна і без над-навантажень", - пише вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порадили, як стабілізувати сон і мати гарний вигляд

За її словами, людина худне не від тренувань, їжі або трав'яного збору. Людина може схуднути тільки при дефіциті енергії. Заправляємо в бак трохи менше бензину, ніж витрачаємо протягом дня і брак організм візьме з запасів.

Бувають ситуації, що харчування колишнє, але додали спорт. Щоб скинути 100 гр. жиру, потрібно спалити 900 ккал (1 гр жиру = 9 ккал). За 10 хвилин бігу за 8 км/год спалюється приблизно 80 ккал. Виходить, треба бігти на доріжці більше години, щоб спалити всього 100 гр жиру. А набрати 100 гр жиру, можна з'ївши всього 200 гр торта.

Щоб спалювати так багато калорій спортом, потрібно займатися на максимумі щодня не менше години. Це вдається тільки професійним спортсменам, для кого тренування - це робота.

Можна почати такі забійні тренування, однак, швидше за все, надовго вас не вистачить. Як правило, більшість здувається вже на першому тижні.Тренування повинні бути такими, щоб ви могли продовжувати їх і після схуднення. Інакше, як тільки тренування стануть рідше, вага швидко повернеться.Експерт уточнила, що вона виступає проти виснажливих тренувань, але за регулярну фізичну активність, за рух.

У кожної жінки одна з чотирьох залоз внутрішньої секреції від природи активніше за інших, що впливає на обмін речовин і, отже, відбивається на зовнішності. Через це жіночі фігури умовно поділяються на чотири типи. Класифікація не абсолютна - гормональний фон занадто складний, - але якщо придивитися, в кожній можна вгадати перевагу одного з типів.

Зараз ви читаєте новину «Які помилки роблять при тренуваннях для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути