Під час схуднення можна їсти досхочу, якщо правильно обмежувати розмір порцій.
Дві третини тарілки повинна займати багата білком їжа, яка надовго дає відчуття ситості, пише The Indian Express.
Важливо також помістити на тарілку овочі і салат, бо мають багато рослинних волокон і поживних речовин, які швидше насичують організм.
Трапезу слід починати саме з овочів, а тоді переходити до калорійної їжі з вуглеводами, під яку відведена остання третина тарілки. Після білків, овочів і салату об'їдатися нею вже не захочеться.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому горіхи треба їсти щодня
"Цей метод не потребує особливих зусиль, зручний і забезпечує різноманітність", - вважає дієтологиня Ненсі Дехра.
Кетодієта - це спосіб харчування, згідно з яким у раціоні має бути 80-90% жирів. Не кожна підшлункова залоза і жовчний міхур готові переварити таку кількість жиру.
Коментарі