середа, 01 лютого 2012 15:20

Як вберегти губи від морозу

 

Столичний косметолог Ольга Гуленко радить взимку постійно носити з собою гігієнічну помаду і мастити нею губи кожні дві години.

"Мороз і вітер роблять шкіру вразливою. Під їх впливом вона стає грубою і починає лущитися. Щоб цього не сталося, її треба додатково захищати. Насамперед це стосується шкіри губ. Вона дуже чутлива, швидше за інші частини тіла реагує на подразники. Перед виходом з дому нанесіть на губи гігієнічну помаду. Масла, які входять до її складу, прекрасно зволожують і живлять шкіру губ. А віск  утворює на губах захисну плівку, яка захищає від негативного впливу середовища", - сказала вона.

"Гігієнічну помаду слід постійно носити з собою в кишені. Як тільки відчули, що шкіра на губах починає пересихати, намажте її помадою. Зазвичай, робити це слід кожні 2 години. Чоловікам теж раджу використовувати гігієнічну помаду. Якщо соромитеся, подумайте про своє дівчину чи дружину. Жодна жінка не захоче цілуватися з чоловіком, в якого лущаться і тріскаються губи", - додала Ольга Гуленко.

Косметолог радить щовечора змащувати губи медом і два рази в тиждень робити живильні маски для губ.

"Мажте губи медом кожного вечора. Така процедура не тільки зробить шкіру губ ніжною, а й заохотить партнера до поцілунків. Двічі на тиждень робіть маски для губ. Гарно зволожує і живить губи маска з домашнього сиру і меду або з банану і вершкового масла. Їх наносять на губи на 15-20 хвилин. Змивати маску не варто. Її можна з'їсти".

Зараз ви читаєте новину «Як вберегти губи від морозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути