Ексклюзиви
неділя, 23 червня 2019 01:45

Як робити макіяж для невеликих очей: 7 правил

Не всі можуть похвалитися великими очима, але правильний мейк-ап і пара пензлів вирішать питання. Про невеликі макіяжні секрети, які допоможуть зробити очі візуально більшими пише marieclaire.ru

Приведіть до ладу брови

 

Власницям маленьких очей дуже важливо дотримуватися балансу підбрівного простору: брови повинні бути ідеальними. Навіть найдосконаліший макіяж, що збільшує очі, не принесе потрібного ефекту, якщо ви виберете неправильну форму брів. Тонка лінія в цілому збільшує очі, але разом з ними - і зону припухлої верхньої повіки, що абсолютно не потрібно. Широкі, кущисті брови, попри те, що вони зараз модні, теж не для маленьких очей. Вибирайте ідеальну форму і пропорції брів.

Потоваришуйте з консілером

Темні кола, незалежно від причин - недосипу, нездужання або генетичної особливості, візуально зменшують очі, тому не варто ігнорувати засоби, що маскують. Особливо доречними в даному випадку будуть консілери з мерехтливими частинками, які будуть розсіювати світло, надаючи погляду свіжості та м'якості. Надійно сховати синці допоможе правильний колір.

Купіть білий кайал

 

Секрет полягає у використанні білої підводки по самому краю нижньої повіки, а якщо точніше по її слизовій. Широка стрілка, нанесена на рухоме повіко біля коріння вій, візуально збільшує очі. Вибирайте кайал не білого кольору, а світло-рожевого або персикового (в залежності від тону шкіри - теплого або холодного). Світло-блакитним підведенням можна збільшити очі у вечірньому макіяжі. Висвітлення внутрішнього куточка ока і невелике затемнення зовнішнього також може дати хороший оптичний ефект.

Освойте нюдовий макіяж

Для щоденного мейк-апу виберіть тіні, які на кілька тонів темніші за вашу шкіру, і накладіть їх на всю верхню повіку. Починайте від лінії росту вій і поступово просувайтеся вгору до складки. Можна використовувати один колір, а можна на додаток нанести під брову більш світлий відтінок. Очі здаватимуться більшими, якщо ви виберете правильний тон, тому спочатку доведеться поексперементувати.

Правильно використовуйте підводку

 

Якщо світлі пігменти для маленьких очей використовувати можна сміливо, то чорні тіні і підводки потрібно використовувати обережно. Особливо "з'їдають" об'єм товсті темні стрілки. Це зовсім не означає, що маленьким очам лайнер протипоказаний. Проведіть тонку лінію від внутрішнього куточка ока до зовнішнього, в кінці зробіть її трохи товстішою і виведіть трохи вгору до скронь - так можна витягнути очі, візуально збільшивши їх довжину. Матові чорні акуратні стрілки показані мигдалеподібним очам з важкими верхніми повіками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому варто користуватися міцелярною водою

Наносьте туш у два шари

 

Тут діє правило, чим більше, тим краще: супероб'ємні склеєні вії зараз в тренді. Якщо ви не боїтеся накладних вій, можна звернутися і до їх допомоги. Також не забувайте про техніку фарбування вій: починайте фарбувати з середини ока і просувайтеся до зовнішнього краю, намагаючись залишити якомога більше туші саме в цій області.

Полюбіть smoky eyes

Уміння бездоганно розтушовувати "серпанок" - обов'язкове для власниць невеликих очей. Нехай такий макіяж не здається занадто яскравим або важким: "смокі" давно виконують у всіляких гамах - від рубінового до фіолетового. Тут все просто - лінію росту вій підкреслити м'яким олівцем, повіки пропрацювати тінями і добре розтушувати, але доведеться потренуватися. Для нижньої повіки можна використовувати нейтральні тони для щоденного макіяжу, або повторити відтінки, які використовували на верхній повіці, якщо має бути вечірній вихід.

Щоб відтворити "смокі" по-королівськи, нанесіть обраний відтінок середньої інтенсивності на всю поверхню рухомого століття. Коричневим олівцем підкресліть верхню лінію росту вій і розтушуйте за допомогою більш темних коричневих тіней так, щоб межа між двома кольорами була якомога більш плавною. Можна трохи виділити грань повіки з надбрівних простором тінню ─ за допомогою пігменту потаємні. Лінію нижньої повіки оформите сірими або коричневими тінями і фарбуйте вії - і верхні, і нижні - тушшю в два шари.

Зараз ви читаєте новину «Як робити макіяж для невеликих очей: 7 правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути