Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2021 15:57

Як правильно застосовувати засоби для волосся

Як правильно застосовувати засоби для волосся
Ксенія Піскун розповіла, чи є різниця між бальзамом, кондиціонером і маскою для волосся. Фото: instagram.com/kseniia_pskn

Щодня випускають тисячі засобів для догляду за волоссям та шкірою голови. Важливо розбиратися в тому, як часто треба наносити та який обрати базовий hair-засіб.

Директорка з розвитку компанії Artforma Ксенія Піскун розповіла, чи є різниця між бальзамом, кондиціонером і маскою для волосся. Про це пише ELLE.

Бальзам використовують для надання об'єму, блиску та гладкості, а маску - для живлення та відновлення волосся. Маска може проникати в більш глибокі шари волосся. Зазвичай її треба довше тримати на волоссі. Застосовувати маску варто 1-2 рази на тиждень. Бальзам можна наносити 3-4 рази протягом тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка не стригла волосся 13 років: як виглядають аномально довгі коси

Кондиціонер можна застосовувати щодня: він не обтяжує волосся і згладжує його верхній шар, надає йому м'якості та блиску, розплутує кінчики. Активність відновних функцій в кондиціонері менше, ніж у бальзамі, який забезпечує більш комплексний вплив на волосся. Ще однією перевагою кондиціонера є швидкість і простота у використанні. Але він має поверхневий вплив на відміну від попередніх продуктів.

В процесі фарбування і мелірування волосся вдома часто припускаються помилок. Через це волосся псується або результат фарбування негарний і неякісний. Однією з помилок є те, що не роблять пробного фарбування, яке треба, щоб перевірити, чи немає алергії на фарбу. Слід трохи розчину нанести на невелику ділянку шкіри на внутрішньому згині ліктя на 45 хв., а потім змити і поспостерігати протягом декількох днів. Також треба переконатися, що пасує колір.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно застосовувати засоби для волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути