понеділок, 02 вересня 2019 01:35

7 речей, які впливають на розмір грудей
6

Існує безліч факторів, які можуть вплинути на розмір грудей. Більшість змін пов'язано з рівнем гормонів, але крім цього на розмір грудей може вплинути споживання кави, зміни ваги, харчування і фізична активність.

Що насправді впливає на розмір грудей?

1. Генетика

 

Розмір грудей - це поєднання генетичних і зовнішніх чинників. У деяких жінок є схильність до великих грудей. Крім того, якщо ми гладшаємо, груди теж стають більшими.

Гени визначають основні параметри грудей, але не фактичний розмір. Так, наприклад, генетична схильність впливає на обвисання грудей, їх об'єм і форму. Але розмір грудей може мінятися протягом життя. Це не означає, що, якщо у вашої мами і сестри був третій розмір, у вас обов'язково буде такий же. Проте ймовірність цього набагато вище, ніж у жінки, яка народилася в сім'ї, де був переважно перший розмір грудей.

2. Тренування

Загалом навряд чи ви помітите якісь метаморфози зі своєю груддю, навіть якщо будете займатися інтенсивною фізичною активністю з підняттям великої ваги. Вся справа в тому, що молочна залоза розташована поверх пекторального м'язу, який не є її частиною.

 

Груди в основному складається з жиру, і якщо жінка набирає вагу, її груди також можуть стати більше. Багато жінок нарікають на те, що при втраті ваги груди худнуть першими. Це пов'язано з тим, що під час вправ спалюється жирова тканина.

Багато хто вважає, що можна нескінченно качати м'язи, що знаходяться під грудьми, і це ніяк не позначиться на їх формі та розмірах. Хоч самі вправи і не збільшують груди, тренування пекторальних м'язів може створити ілюзію більших і більш пружних грудей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали продукти для підтримання пружності грудей

3. Інтимна близькість

Задоволення, яке ми відчуваємо під час близькості, також тимчасово збільшує розмір грудей. Під час збудження підвищується частота серцевих скорочень, що посилює кровотік до різних частин нашого тіла, включаючи груди. Завдяки цьому груди здаються повнішими і більшими, хоча цей ефект швидкоплинний - груди після близькості повернуться до звичайних розмірів.

4. Продукти фітоестрогени

 

Фахівці стверджують, що деякі продукти впливають на розмір жіночих грудей.

Під час перехідного періоду рівень естрогену у дівчаток підвищується, що призводить до зростання грудей. По закінченні перехідного періоду рівень гормонів нормалізується, і груди залишаються практично одного розміру на все життя.

Оскільки естроген сприяє зростанню грудей, продукти, що містять аналог естрогену, потрапляючи в організм, також можуть впливати на розміри грудей.

Фітоестрогени - хімічні речовини рослинного походження, які кріпляться до клітин рецепторів естрогену і ведуть себе подібно до цього гормону. До фітоестрогенів відносяться: тофу, зелені соєві боби, соя, насіння соняшнику, а також лляне насіння. Морква і буряк також містять фітоестрогени. Але їх рекомендується споживати в помірній кількості, бо не до кінця відомо про побічні ефекти споживання великої кількості фітоестрогенів.

5. Лавандова олія

 

Дослідники виявили, що лавандове масло, яке часто додають в мило, шампуні і пральні порошки може викликати аномальний ріст грудей.

Так, наприклад, у дівчаток з передчасним розвитком грудей до 8-ми років, симптоми зростання грудей припинялися після того, як вони переставали користуватися продуктами, що містять лавандову олію.

Відомо, що лавандова олія і масло чайного дерева імітують властивості естрогену і блокують тестостерон. Вчені вважають, що ці ефірні масла володіють антиандрогенними властивостями, що пояснює зростання грудей.

6. Протизаплідні засоби

Протизаплідні таблетки можуть вплинути на розмір грудей. Коли оральні контрацептиви тільки з'явилися, вміст естрогену в них було дуже високим, через що груди жінок значно збільшувалися.

 

Сучасні засоби містять лише п'яту частину тих гормонів, які були спочатку, тому ефект не такий помітний. Проте, абсолютно нормально, якщо ви помітите невелике збільшення грудей, коли тільки починаєте користуватися гормональними засобами. Це пов'язано головним чином з тим, що естроген веде до більшої затримки рідини в організмі.

7. Кофеїн

Дослідники виявили, що надмірне споживання кави може призводити до зменшення розмірів грудей.

Якщо ви випиваєте максимум однієї-двох чашок кави на день, то це навряд чи відіб'ється на розмірі бюсту. Однак у жінок, які споживають більше трьох чашок кави щодня, груди були в середньому на 17 відсотків менше, ніж у тих, хто не відчував пристрасті до цього напою.

Вчені стверджують, що майже у половини жінок є генетична мутація, що зв'язує споживання кави з об'ємом грудей.

Можливо, це пов'язано з тим, що кава впливає на жіночий статевий гормон естроген. Однак у кави є і свої переваги. Так, наприклад, дослідники з'ясували, що він знижує ризик розвитку раку грудей.

Згідно з дослідженнями, лише 20 відсотків чоловіків дивиться на обличчя жінки, коли бачать її в перший раз. Голодні чоловіки вважають за краще великі груди. У той же час, чоловіки, що вважають за краще маленькі груди, мають більшу фінансову стабільністю.

Зараз ви читаєте новину «7 речей, які впливають на розмір грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути