пʼятниця, 20 грудня 2019 16:40

4 міфи про ринопластику, про які пора забути

4 міфи про ринопластику, про які пора забути
Якщо звертатися до досвідчених хірургів, після ринопластики ви не отримаєте жодних ефектів, крім красивого і гармонійного носа

Ринопластика — дуже популярна пластична операція, до якої люди вдаються все частіше. Але навіть при такій затребуваності про неї все ще ходить багато міфів, які пора відкинути.

Якщо ви робитимете ринопластику в ANACOSMA, досвідчений хірург відповість на будь-які питання та розвіє всі сумніви на етапі консультації. А поки що поговоримо тільки про найвідоміші хибні думки щодо операції на носі.

Ринопластика — чисто естетична операція

Це не так: 30% випадків припадає на усунення недоліків, ніяк не пов'язаних з красою. Звичайно це викривлення перегородки або інші проблеми, які викликають труднощі з диханням, постійна нежить, хропіння тощо. Після операції якість життя пацієнта істотно підвищується.

Пацієнт вибирає собі будь-який ніс

Буде дивно, якщо кожен пацієнт отримає ніс, який побачив на вподобаній картинці. По-перше, для збереження гармонії лікар враховує особливості самого обличчя. По-друге, можливості хірургів все ж обмежені фізіологією.

Ходити в пов'язці треба тижнями

Період відновлення після ринопластики складає в середньому 10-11 днів. За цей час відходять синці, а ще через деякий час людина може повернутися до звичного способу життя, але під забороною будуть фізичні навантаження, відвідини сауни, лазні тощо.

Якщо ніс за два тижні після операції "кривий", то хірург зробив усе неправильно

Інколи після операції пацієнт помічає, що ніс виглядає кривуватим — багато кого цей ефект лякає не на жарт. Однак лякатися не потрібно: після втручання довго зберігаються набряки, часто нерівномірні. А ще ніс набуває остаточної форми протягом року — після цього періоду він вже і виглядатиме так, як повинен.

Про цю операцію є ще багато міфів, які далекі від реальності. Але якщо звертатися до досвідчених хірургів, після постхірургічної реабілітації ви не отримаєте жодних ефектів, крім красивого і гармонійного носа, який добре дихає і не доставляє дискомфорту.

Ліцензія МОЗ України №526541 від 11.03.2010 р.

Зараз ви читаєте новину «4 міфи про ринопластику, про які пора забути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути