Ексклюзиви
вівторок, 30 травня 2017 16:48

28 років без цукру: 70-річна жінка шокувала молодістю обличчя та тіла
7

70-річна Каролін Хартц
Фото: dailymail.co.uk
70-річна Каролін Хартц
70-річна Каролін Хартц
70-річна Каролін Хартц (справа)
70-річна Каролін Хартц

70-річна Каролін Хартц з Австралії шокувала світ струнким тілом та молодим обличчям. Вже 28 років жінка взагалі не вживає цукру. Має трьох дітей.

"Більшість жінок після 50 років вважають, що неможливо зберегти фігуру та вагу. Навіть після 40 жінки, у яких є діти, впевнені, що не можна повернути колишню фігуру, - сказала Каролін. - З віком наш метаболізм сповільнюється. Це означає, що ви повинні взяти контроль над своїм тілом. Я вважаю, дуже важливо звертати увагу на те, що та скільки ви їсте. Бездумність завжди призводить до зайвої ваги. Насолоджуйтеся кожним шматочком. Це допоможе вам не переїдати ".

Автор: dailymail.co.uk
  70-річна Каролін Хартц
70-річна Каролін Хартц

Замість цукру жінка вживає ксиліт. Це багатоатомний спирт у вигляді безбарвних кристалів, що розчиняються у воді. За калорійністю близький до цукру. По солодощі близький до сахарози. Біологічної цінності не має.

За словами Хартц, ожиріння в Австралії досягло вже рівня епідемії. Одна з причин цього - цукор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина популяризує віяння plus-size за допомогою власного тіла

"Я відмовилася від цукру 28 років тому. Перший час було дуже важко, адже я була схиблена на солодкому і не могла без нього. Я впевнена, що саме завдяки тому, що я не їм цукор, моє здоров'я в повному порядку. У мене немає зайвої ваги", - розповіла жінка.

Автор: dailymail.co.uk
  70-річна Каролін Хартц
70-річна Каролін Хартц

Також важливу роль відіграє сон. Каролін намагається спати принаймні вісім годин на добу, щоб тіло та розум відновлювалися. Закликає медитувати: "Кожен день перед роботою я медитую півгодини, це здорово допомагає мені протягом усього дня. Я стала спокійніша і зібраніша з тих пір, як в 65 років почала медитувати".

49-річна Лю Елін з Китаю приголомшила світ молодою зовнішністю. Має сяючу шкіру, підтягнуте та спортивне тіло. На її обличчі немає жодної зморшки. Сьогодні жінка на пенсії, раніше працювала бібліотекарем.

Зараз ви читаєте новину «28 років без цукру: 70-річна жінка шокувала молодістю обличчя та тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути