понеділок, 12 жовтня 2020 13:18

З початку року в Україні купили майже 60 тисяч нових авто

Впродовж січня-вересня цього року українці придбали 59,5 тис. нових автомобілів на загальну суму 1,8 млрд доларів США. Рейтинг найпопулярніших моделей склали на сайті з продажу машин RST.ua.

Найбільше автомобілів зареєстрували у липні — понад 8 тис. У квітні через карантинні обмеження в Україні зареєстрували лише 3,7 тис. нових авто.

Серед брендів найчастіше купували Renault. За 9 місяців зареєстрували 10 тис. машин цього бренду. Також українці часто купували Toyota (9 тис.) і Kia (4 тис.).

Автор: https://rst.ua/
  ТОП-5 моделей січня-вересня
ТОП-5 моделей січня-вересня

Найпопулярнішою моделлю впродовж січня-вересня став кросовер Renault Duster. Крім нього в Україні часто купували кросовери Toyota RAV4 і Kia Sportage.

З початку цього року зареєстрували 43 тис. кросоверів, що складає 72% від загального обсягу авторинку. Частка машин із дизельними силовими агрегатами — 32%.

Майже 25% автомобілів, зареєстрованих в Україні, вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як їде новий Peugeot 2008 із найпотужнішим у лінійці двигуном на 155 "коней" - тест-драйв

Впродовж вересня в Україні зареєстрували 7,5 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 млн доларів США. Найпопулярнішою маркою минулого місяця стала Toyota.

Зараз ви читаєте новину «З початку року в Україні купили майже 60 тисяч нових авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути