вівторок, 26 вересня 2017 07:26

Вперше показали, як виглядатиме новий Mercedes-Benz Sprinter 2018

У мережі з'явилося перше офіційне зображення фургона Mercedes-Benz Sprinter 2018. Комп'ютерний графічний малюнок показали в Атланті (США) на Північноамериканський виставці комерційних автомобілів North American Commercial Vehicle Show (NACV).

Автор: Автоцентр
  Фургон нового покоління Mercedes-Benz Sprinter
Фургон нового покоління Mercedes-Benz Sprinter

Поки що про нову модель відомо мало. На малюнку, який опублікували представники підрозділу Mercedes-Benz Vans помітно, що Mercedes-Benz Sprinter 2018 отримає оновлені фари, решітку радіатора і передній бампер – у досить спортивному стилі. Машину обладнають різними електронними системами допомоги водієві. Це зробить її ще більш зручною в якості індивідуального транспорту, пише Автоцентр. Також відомо, що одна з модифікацій автівки буде з електродвигуном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кросовер Volvo XC40 офіційно представили публіці

Mercedes-Benz Sprinter 2018 випускатимуть на новому заводі в місті Північний Чарльстон. На автомобільному ринку Європи новинка з'явиться в першій половині 2018 року.

Німецький автовиробник презентував новинку - гіперкар Mercedes-AMG Project One. Mercedes-AMG Project One - найшвидше авто за майже сторічну історію марки. Машина розганяється до 100 км/год за 2,5 с. До 200 км/год - за 6 с. Максимальна швидкість - понад 350 км/год, пише autocentre.ua. Його оснастили 1,6-літровим турбованим двигуном V6. Він розвиває понад 500 к.с. У парі з ним працює три 160-сильних електромотори. Сумарна віддача силової установки перевищує 1000 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Вперше показали, як виглядатиме новий Mercedes-Benz Sprinter 2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути