Ексклюзиви
пʼятниця, 22 вересня 2017 07:25

Кросовер Volvo XC40 офіційно представили публіці
15

Компанія Volvo у Мілані представила новий кросовер XC40. Автомобіль став молодшою моделлю в позашляховій лінійці шведського бренду, зайнявши становище на щабель нижче кросовера XC60.

Про це інформує Quattroruote.it.

Volvo представив новий кросовер XC40
Фото: quattroruote
Volvo представив новий кросовер XC40
Volvo представив новий кросовер XC40
Volvo представив новий кросовер XC40
Volvo представив новий кросовер XC40

При довжині в 4425 мм новинка виявилася на 263 мм коротше старшої моделі XC60. Обсяг багажника - 460 л, що претендує на рекордне значення в класі.

"Ми хотіли, щоб XC40 став свіжим, креативним, неповторним учасником модельної лінійки Volvo, який підкреслить харизматичну особистість його водія. Власники XC40 цікавляться модою, дизайном, сучасною культурою і живуть у великих, динамічних містах. Вони хочуть автомобіль, який відображає їх індивідуальність. XC40 - саме такий", - каже Томас Інгенлат, старший віце-президент з дизайну Volvo Cars.

Volvo XC40 буде доступний з двома моторами - дизельним D4 потужністю 190 к.с. і бензиновим 245-сильним T5. Обидві версії отримають 6-ступінчасту механіку або 8-діапазонний автомат і систему повного приводу. Пізніше з'явиться передньопривідна модифікація з трициліндровим турбомотором T3, що розвиває 150 к.с. Очікують також гібридний і повністю електричний кросовер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шварценеггер став першим у світі володарем електричного Hummer H1

Пізніше в лінійці кросовера з'явиться модифікація з новітнім трициліндровим бензиновим мотором, а також версія з гібридною силовою установкою і повністю електрична модифікація.

Виробництво XC40 компанія Volvo запустить в листопаді: випускатиметься новинка на заводі компанії в бельгійському місті Генті. Перші поставки авто заплановані на початок 2018 року.

Раніше, стало відомо, що у жовтні на моторшоу в Токіо компанія Mitsubishi Motors представить "флагманський концепт-кар" під назвою e-Evolution. Очікується, що серійний варіант прототипу стане ідеологічним наступником спортседана Lancer Evolution, виробництво якого завершилося в 2016 році.

Зараз ви читаєте новину «Кросовер Volvo XC40 офіційно представили публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути