четвер, 21 вересня 2017 08:13

Mitsubishi показала перше зображення наступника Lancer Evolution

У жовтні на моторшоу в Токіо компанія Mitsubishi Motors представить "флагманський концепт-кар" під назвою e-Evolution. Очікується, що серійний варіант прототипу стане ідеологічним наступником спортседана Lancer Evolution, виробництво якого завершилося в 2016 році.

Автор: mmr
  Концепт e-Evolution розповість про новий флагман Mitsubishi
Концепт e-Evolution розповість про новий флагман Mitsubishi

Технічної інформації про новинку виробник не надав. Відомо лише, що це буде "купеподібний кросовер з фірмовою повнопривідною трансмісією і електричною силовою установкою". Крім цього, e-Evolution отримає систему штучного інтелекту, в якій, ймовірно, мається на увазі автопілот, пише CNET.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шварценеггер став першим в світі володарем електричного Hummer H1

У 2014 році представник Mitsubishi заявив, що Lancer Evolution перестане існувати в звичній формі, а йому на зміну прийде "гарячий" кросовер. Модель отримає ряд технологій від гоночного електрокара MiEV Evolution, який бере участь в гонках Пайкс і обзаведеться системою повного приводу Super All Wheel Control.

У 2005 році Mitsubishi представила незвичайну модифікацію "Евіка" - Lancer Evolution MIEV. Особливістю моделі стали 4 електромотора. Віддача кожного - 68 кінських сил і 518 Нм крутного моменту. Evolution MIEV розганявся до "сотні" за 8 секунд, а його максимальна швидкість складала 180 км / год.

Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi показала перше зображення наступника Lancer Evolution». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути