середа, 15 жовтня 2014 18:22

Волонтери куплять для сил АТО медичний всюдихід Pinzgauer австрійської армії
4

Одна з волонтерських груп має намір взяти участь в аукціоні по розпродаж військової техніки австрійської армії.

До реалізації пропонують армійські позашляховики Puch (аналог Mercedes-Benz G-Class), унікальні повнопривідні Pinzgauer, а також транспортні Steyr, пише AUTO-Consulting.

Особливої уваги заслуговують медичні Pinzgauer. Вони володіють унікальною прохідністю, завдяки повному приводу c гідравлічними жорсткими блокуваннями (міжосьова і міжколісна), редукторними мостами і кліренсом у 400 мм. Фактично, Pinzgauer можна порівняти з гусеничними транспортерами, особливо версію 6х6.

Всі моделі Pinzgauer забезпечені відкидним вітровим склом, а частина автомобілів ще й тентований дахом. Очевидно, що при складеному тенті, опущеному лобовому склі і знятих боковинах Pinzgauer стає дуже "низькорослим", тим самим полегшуючи маскування в бою.

Потрібно відзначити, що силовий агрегат Pinzgauer розташовується поздовжньо за віссю передніх провідних коліс. Перевагами такої конструкції є кращий розподіл маси по осях і хороша захищеність. Спочатку на всюдиходу Pinzgauer встановлювали 4-х циліндровий карбюраторний двигун повітряного охолодження, який розвивав при робочому об'ємі в 2,5 л потужність 87 - 92 к.с. при 4000 об/хв і максимальний крутний момент 180 - 185 Нм при 2000 об/хв. Ступінь стиснення була невисокою і становила 7,5 або 8,5, що дозволяло йому працювати на бензині низької якості.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери куплять для сил АТО медичний всюдихід Pinzgauer австрійської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути