середа, 04 листопада 2015 11:24

Volkswagen виявив порушення ще в 800 тисячах автомобілів

Volkswagen виявив порушення ще в 800 тисячах автомобілів

Автоконцерн Volkswagen в результаті внутрішнього розслідування виявив порушення у ще 800 тис. машин. Про це йдеться в повідомленні компанії.

За результатами розслідування встановлено, що "рівень викиду CO2 і для деяких моделей був встановлений занадто низьким в процесі сертифікації".

За попередніми підрахунками VW, порушення призведе до додаткових збитків ще 3 млрд євро, або 2,2 млрд дол. Компанія не уточнила, про які саме моделі автомобілів йде мова.

Агентство з охорони навколишнього середовища США звинуватило VW в нових порушення. За даними відомства, вони торкнулося транспортних засобів з трьох літровим дизельним двигуном, число яких досягає близько 10 тис. автомобілів в країні. На цей раз агентство виявило дефекти у Porsche Cayenne 2015 модельного року, Audi A6, Quattro, A7 Quattro, A8 і Q5 2016 модельного року, а також Volkswagen Touareg 2014 модельного року.

Нагадаємо, скандал навколо автовиробника виник у вересні 2015 року після того, як американське Агентство з захисту навколишнього середовища (EPA) оголосило, що концерн встановлював на своїх автомобілях комп'ютерні програми, які під час перевірок занижують показники викиду шкідливих речовин. Всього було вироблено близько 11 млн таких машин.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen виявив порушення ще в 800 тисячах автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути