вівторок, 17 грудня 2013 13:59

В Україну привезуть автомобілі китайського автовиробника Changan

Компанія Changan в найближчому майбутньому дебютує зі своїм новим кросовером CS35 і двома седанами - EADO і RAETON на ринку Росії, а незабаром китайці відкриють автосалон і в Україні.

Компанія Changan Automobile входить до числа п'яти найбільших автопідприємств КНР. Обсяг виробництва у 2012 році склав більше 2 млн автомобілів. Компанія виробляє декілька моделей різних класів: седани, автобуси, вантажівки, позашляховики, кросовери і мінівени. Автомобілі цієї марки вже підкорили Азію, Африку, досить популярні в США і в деяких країнах Європи. З цього року китайці планують серйозну експансію на ринок східної Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: EuroNCAP визначили десять найбезпечніших автомобілів 2013 року

Найсерйознішим екземпляром компаніє є кросовер CS35. Автомобіль з дорожнім просвітом в цілих 18 см оснащений виключно переднім приводом. Китайці пропонують покупцеві тільки один мотор: 113-сильний об'ємом 1,6 л. Але коробка можлива автоматична, за попередніми даними компанії "Мітсубісі". Вартість CS35 в базовій комплектації STANDARD складе близько 130 000 грн. З автоматом така машина потягне на 150 тис. грн

Седан С-класу EADO має ті ж силові установки що і кросовер, але продавається аж в шести комплектаціях за ціною від 110 тис. грн. і до 160 тис. грн.

В оснащенні - бензиновий турбомотор 1,8 л потужністю 164 к. c. і 6-ступінчаста японська автоматична трансмісія. У старших комплектаціях - шкіряна обробка, навігація, клімат-контроль. Ціна - від 180 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «В Україну привезуть автомобілі китайського автовиробника Changan ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути