Ексклюзиви
субота, 20 березня 2021 22:14

В Україні з'являться нові гібридні моделі одразу чотирьох брендів
9

Показали новинки групи автомобільних компаній Stellantis
Фото: Володимир Мукан
Пресконференція групи автомобільних компаній Stellantis
Показали новинки групи автомобільних компаній Stellantis
Пресконференція групи автомобільних компаній Stellantis
Показали новинки групи автомобільних компаній Stellantis

Цього тижня відбулася перша пресконференція групи автомобільних компаній Stellantis. Її провели у КВЦ "Парковий" у Києві. На заході вперше бренд позиціонували не як PSA. А також презентували чимало нових моделей автомобілів. Частина із них - гібридні.

Нагадаємо, що Stellantis об'єднує різних автовиробників. Ця група компаній виникла після об'єднання FCA з PSA. Відповідно тепер у неї входить Peugeot, Citroen, Opel, DS, Fiat, Chrysler й інші компанії.

"Уперше за 10 років роботи PSA в Україні наші машини Peugeot за кількістю продажів увійшли в "п'ятірку" найзатребуваніших марок. Частка моделей PSA на українському ринку - 8,5 відсотків. Це 8,1 тисяча машин", - розповідає директор "Stellantis Україна" Руслан Акімов.

Всього реалізували 4322 Peugeot, 2940 Citroen, 732 Opel і 108 одиниць машин преміального бренду DS. Цікаво, що чимало з проданих становлять комерційні моделі Citroen,Peugeot, Opel. Це фургони, мікроавтобуси, вантажо-пасажирські моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як їде новий Peugeot 2008 із найпотужнішим у лінійці двигуном на 155 "коней" - тест-драйв

За словами Руслана Акімова, група компаній Stellantis на 2021 рік ставить більш амбітні цілі -збирається почати продажі 15 нових моделей і отримати долю українського ринку нових машин на рівні 10%. Для цього кількість дилерських центрів по Україні планують збільшити із 57 до 71.

"Цього року ми почнемо продавати в Україні багато машин із гібридними двигунами. Ми бачимо великі перспективи саме у запуску таких машин, - говорить він. - Це будуть гібриди Peugeot 3008, DS 7, Opel Grandland, Citroen C3 Aircross та C5 Aircross. А також - електричні Opel Mokka-e і Peugeot e-2008".

На заході журналістам показали деякі із анонсованих новинок. Зокрема - DS7 Crossback E-Tense, оновлений Peugeot 5008, гібридний Peugeot 3008 PHEV, новий Peugeot 208, рейстайлінговий Opel Crossland тощо. Всі ці моделі невдовзі можна буде купити в автосалонах.

Нещодавно бренд Peugeot змінив свою емблему. Це 11 варіант за історію марки. Тепер лого складатиметься із морди хижака. Нова геральдика протягом року має з'явитися в усіх автосалонах виробника.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'являться нові гібридні моделі одразу чотирьох брендів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути