Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2020 18:10

В Україні з'явилися доступні шини для суворих зим
11

Напередодні зими серед автомобілістів найпопулярнішим питанням є вибір і покупка зимових шин. Їх не тільки величезна кількість, а ще й чимало різних типiв. Йдеться не тільки про шиповані та нешиповані. Останні, фрикційні, поділяють на два типи - скандинавські (або арктичні) та європейські (центральноєвропейські).

Якщо згадати минулу зиму, виникають думки про те, щоб купити "європейку". Але з огляду на кліматичну зону (особливо на сході та заході України), все ж краще перестрахуватися і витратитися на шини скандинавського типу. Вони краще підходять для справжньої зими. Тим більше, що зараз на ринку можна знайти доступні моделі скандинавських покришок. До таких належать Sailun Ice Blazer Arctic.

Про компанію Sailun
Sailun — компанія з Піднебесної, заснована в 2002-му році. Бентежить китайське походження? Не варто навіть нагадувати, що ноутбук або смартфон, з якого ви читаєте цю статтю з імовірністю 99% має напис "Made in China".

До того ж, бренд Sailun за минулі 18 років зміг увійти в ТОП-20 виробників шин і зараз займає 17-у сходинку, експортуючи свої шини в 150 країн світу. Крім того, варто відзначити, що шини Sailun - єдині в світі китайські шини, що відповідають стандарту TUV.

В Україні китайський шинний бренд представляє компанія "Асканія Авто".

Фото: ascania-shina.com

Зимові шини Sailun
Однією з останніх новинок зимових шин є модельна лінійка Ice Blazer Arctic, яка включає три варіанти скандинавських покришок.

Sailun Ice Blazer Arctic
Це легкова шина з кремнієвими сполуками нового покоління і двошаровим каркасом, виконаним за технологією безшовної намотування. Покришки в міру еластичні і в той же час відрізняються високою зносостійкістю. Протектор - асиметричний з розвиненою дренажною системою.

До сильних сторін цієї моделі належать: хороша керованість на кризі і висока ефективність на сніговій каші та снігу. Незважаючи на досить агресивний протектор, шина не надто шумна на асфальті. Індекс швидкості H - до 210 км/год.

Ice Blazer Arctic Evo
Покращена версія "Айс Блейзер Арктик" для тих, хто навіть в зимовий період обирає динамічну їзду. У моделі поліпшені розгінні, швидкісні та гальмівні характеристики. Модель Evo більше підходить для траси, а також дозволить виїхати із замету.

Blazer Arctic Evo максимальна посилена для підвищених навантажень, але не надто жорстка, тому, як то кажуть в народі, "на морозі не дубіє". Індекс швидкості V - до 240 км/год.

Ice Blazer Arctic SUV
Як видно з назви, ця модель шин призначена для кросоверів і позашляховиків. Ідеально підійде вона і для мікроавтобусів і мінівенів.

Модель відрізняється надміцністю і поліпшеними вигрібними здібностями, що особливо важливо на бездоріжжі та засніжених дорогах. Крім того, ці зимові шини для позашляховиків мають хвилеподібні тривимірні ламелі, які покращують зчеплення на закрижанілій дорозі. Індекс швидкості H - до 210 км/год.

Купити і підібрати літні і зимові шини Sailun можна на сайті: ascania-shina.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винайшли автомобіль, який вміє перетворюватися на літак за 3 хвилини

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явилися доступні шини для суворих зим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути