середа, 31 серпня 2011 10:54

В Alfa Romeo розповіли про "нове" купе 4С

Alfa Romeo привезе до Франкфурту нову варіацію на тему купе 4С. Згідно з офіційними повідомленнями, новизна моделі обмежиться використанням іншого кольору кузова. У продаж компактне середньомоторне купе надійде вже в наступному році.

У Alfa Romeo раніше повідомляли, що мають намір представити у Франкфурті якийсь новий спортивний концепт. Сьогодні стало відомо, що ним стане вже добре знайоме купе Alfa Romeo 4C, перефарбоване у спеціально винайдений відтінок сірого металіка."Рідкий метал", яким обіллють купе, змінить глибокий червоний відтінок, в якому купе було показано в Женеві.

У Alfa Romeo ще раз запевнили, що компактна подоба знаменитого спорткара 8С Competizione надійде в серійне виробництво. Найімовірніше, конвеєрна модифікація купе збереже ту силову установку, що встановлена ??на концептуальний прототип: 1,7-літровий турбомотор, що розвиває більше 200 к.с., а також роботизовану КПП з двома зчепленнями.

На думку Серджіо Маркіонне, глави концерну Fiat, Alfa Romeo 4C повинна надійти на конвеєр на початку наступного року, а в шоу-румах дилерських центрів з'явитися до літа. До кінця 2012 року продажі среднемоторной новинки стартують і за океаном, у Північній Америці.

Зараз ви читаєте новину «В Alfa Romeo розповіли про "нове" купе 4С». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути