Ексклюзиви
неділя, 17 вересня 2017 16:27

У стилі ретро: на OldCarLand покажуть сотні старовинних авто

29 вересня розпочнеться фестиваль ретро автомобілів OldCarLand. Наймасштабніша автоподія осені триватиме 3 дні на території Державного музею авіації у Києві.

Поміж сотні літаків покажуть старовинні авто, мотоцикли, мопеди та велосипеди. На фестивалі презентують військову техніку. Серед експонатів - танки Т-34,Т-55,Т-76. Крім того, відбудеться виставка радянських музичних елекроінструментів.

У програмі заходу - конкурси, змагання водійської майстерності, тюнінгу й автозвуку, перегони на дитячих педальних машинках. На фестивалі працюватиме ретробарахолка, відбудеться зліт байкерів Harley Davidson Ukraine, зліт любителів автомобілів Smart та битва барабанщиків.

Автор: О.Капнік
 

Відвідувачі фестивалю OldCarLand матимуть змогу замовити екскурсію територією виставки. Автомобільний історик та експерт за 45 хв покаже найцікавіші експонати заходу та розповість про історію кожного автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочався найбільший в Україні фестиваль ретро автомобілів

Біля експозиції з мотоциклів відвідувачі фестивалю матимуть змогу познайомитися з українським гонщиком Сергієм Маліком. На своєму мотоциклі він встановив світовий рекорд швидкості - розігрався до 116,86 км \ год. Досягнення зафіксували поблизу озера Бонневілль на у штаті Юта, США.

Автор: О.Капнік
 

Найбільший український технічний фестиваль OldCarLand триватиме з 29 вересня по 1 жовтня у Музеї авіації за адресою вул.Медова,1. Захід триватиме з 9:00 до 20:00.

Вартість вхідного квитка у день фестивалю - 100 грн. Покупка квитка заздалегідь обійдеться у 80 грн. Вхід для дітей до 12 років та ветеранів АТО безкоштовний.

Минулого разу фестиваль ретроавто OldCarLand тривав з 28 квітня по 2 травня. Тема останнього заходу "Автомобілі, що змінили світ". Участь у ньому взяли більше 900 ретромашин із багатьох міст України — зі Львова, Маріуполя, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Слов'янська. Окрім легкових автівок, показали експозиції автобусів, тролейбусів, трамваїв, скутерів і велосипедів.

Зараз ви читаєте новину «У стилі ретро: на OldCarLand покажуть сотні старовинних авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути