вівторок, 23 серпня 2011 11:45

У мережу виклали перші фото суперкара Ferrari 458 Italia

У мережу виклали перші фото суперкара Ferrari 458 Italia

Офіційні фотографії відкритої версії суперкара Ferrari 458 Italia просочилися в глобальну Мережу незадовго до прем'єри. Судячи зі знімків, родстер отримає жорсткий складаний дах, хоча раніше ходили чутки, що новинка буде оснащена тканинним верхом.

Знімки родстера, який італійці планують представити на Франкфуртському автосалоні, потрапили в Інтернет завдяки фанатському ресурсу cheersandgears.com. На них чітко можна розгледіти модернізовану задню частину суперкара, де і ховається складний дах. Якого він буде роду, в Ferrari поки не повідомляють, тому, очевидно, інтрига збережеться аж до моменту прем'єри.

Відомо, що Ferrari 458 Italia Spider отримає той же самий мотор, який встановлюють на версію в кузові "купе". Йдеться про 4,5-літровий восьмициліндровий мотор - він розвиває 570 к.с. і 539 Нм за допомогою технології безпосереднього впорскування. Агрегатується з двигуном 7-ступенева КПП F1. Очікують, що родстер буде дещо менш динамічним, ніж купе, в силу зайвої ваги складного верху.

Повідомляли також, що Italia в 2013 році отримає "заряджену" версію Scuderia. Її оснастять жорсткішою підвіскою, коробкою передач з іншими настройками, полегшеним шасі та потужними гальмами.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали перші фото суперкара Ferrari 458 Italia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути