вівторок, 19 липня 2011 17:22

Фотошпигуни зловили гібридний суперкар Ferrari на випробуваннях

Фотошпигуни зловили гібридний суперкар Ferrari на випробуваннях

Ferrari розпочала ходові випробування гібридного суперкара. Про це свідчать знімки, отримані фотошпигунами в німецькому Штутгарті.

Гібрид, побудований італійцями разом з німецькою компанією Bosch, тестують на дорогах загального користування. Створений він на платформі 599 GTO, причому цілком можливо, що паралельно з випробуваннями силової установки тестування проходить і сама "платформа". У Ferrari вже говорили про можливість випустити в 2013 році нове покоління моделі 599.

Вперше про можливість випуску гібрида під маркою Ferrari було заявлено в 2010 році, коли італійці представили на Женевському автосалоні свій перший гібрид на базі 599 GTB Fiorano. Він був оснащений комплектом літій-іонних батарей, 100-сильним електродвигуном на задній осі і 620-сильним шестилітровим бензиновим мотором. Застосування електродвигуна дозволило гібриду трохи поліпшити динаміку в порівнянні з бензиновою модифікацією - у прототипу розгін до 160 км / год займав приблизно на півсекунди менше.

За повідомленням Autocar, нині для гібридів розробляється спеціальна "надшвидка" система трекшн-контролю, що функціонує за рахунок маніпуляції тягою електродвигуна.

Повідомляється також, що за рахунок обширного застосування гібридних технологій в Ferrari планують знизити середній рівень токсичних викидів з 310 г / км до 240 г / км, але досягти цього італійці збираються не раніше 2018 року. Перші ж товарні гібриди з'являться до 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зловили гібридний суперкар Ferrari на випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути