вівторок, 28 квітня 2020 17:34

У лісі знайшли репліку ексклюзивного Maybach Zeppelin DS8 Stromlinien

У лісі знайшли репліку ексклюзивного Maybach Zeppelin DS8 Stromlinien
Репліка Майбаха. Фото: Facebook

Під Києвом в лісі відшукали авто з незвичайним дизайном. Воно схоже на унікальний Maybach Zeppelin DS8 1932 року з ексклюзивним кузовом Stromlinien від ательє Spohn.

Фото знайденого авто оприлюднив користувач Facebook Максим Зінченко.

Знайдений автомобіль - не оригінальний Maybach, а його репліка. Копію видали сучасні гальма і радіатор. З невідомих причин проект не завершили, і автівка виявилася нікому не потрібною.

Оригінальний Maybach Zeppelin DS8 Stromlinien ексклюзивний, адже в такому кузові випустили лише 1-2 автомобіля. Седан із дуже нестандартним дизайном став зіркою автошоу в Берліні 1932 року. Технічні характеристики репліки невідомі, але справжній Maybach Zeppelin DS8 оснащували могутнім 8,0-літровим V12 потужністю 200 к. с. і він розвивав швидкість 170 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмитнення машин хочуть зробити дешевим

Компанія Volkswagen у червні презентує новий кросовер Tayron X.

Автомобіль має стильний дах, оригінальні двері багажника із сильним нахилом скла та бампер зі спортивною пластикою. Новинка схожа на купе, з ефектним аеродинамічним обвісом R-Line з габаритним спойлером і легкосплавними дисками на 18-19 дюймів.

Зараз ви читаєте новину «У лісі знайшли репліку ексклюзивного Maybach Zeppelin DS8 Stromlinien». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути