середа, 24 липня 2013 17:10

У Києві вперше покажуть гігантських монстрів-позашляховиків із Великобританії

У Києві вперше покажуть гігантських монстрів-позашляховиків із Великобританії
Шоу відбудеться 29 вересня на арені Льодового стадіону. Фото: bigfoot.com.ua

Уперше за всю історію України 29 вересня на арені Льодового стадіону Києва відбудеться унікальне спортивно-розважальне шоу "BIGFOOT crashshow" за участю відомої команди монстрів-позашляховиків Bigfoot із Великобританії.

Аби кожен бажаючий зміг побачити цих гігантських монстрів, у Києві проведуть відразу два шоу: о ??13:00 і о 18:00. Це пов'язано з тим, що арена може вмістити тільки 7 тисяч глядачів.

За словами організаторів, захід матиме сімейний формат, і розрахований не тільки на дорослих, але й на дітей у віці від 4 років.

Очікується, що у шоу також візьме участь команда BMX Ukraine, команда каскадерів "Торнадо" із ліги каскадерів України та інші. Крім того, на гостей шоу очікують екстремальні заїзди на маленьких позашляховиках квадроциклах і баггі, а також гаряча олімпійська команда черлідингу RedFoxes.

Організатори "crashshow" обіцяють для глядачів яскраву піротехніку, насичене світло і звук, неймовірне видовище, божевільні трюки, вражаючі до завмирання пульсу емоції. Ведучим заходу буде український шоумен і телеведучий Геннадій Попенко.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вперше покажуть гігантських монстрів-позашляховиків із Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути