понеділок, 28 січня 2013 09:40

Латвійці будують позашляховик з алюмінію, золота та діамантів

Прибалтійська компанія Dartz має намір використовувати для просування своєї нової розкішної моделі на ринку Китаю чорну ікру і образ Йосипа Сталіна. Цінник Dartz Black Snake теж отримає відповідний.

Автомобіль, який латвійці планують представити в Китаї на честь року змії, отримав традиційний для броньовиків Dartz незграбний дизайн. Однак Black Snake стане першим неброньованим автомобілем компанії. Кузов новинки буде виконаний з алюмінію, причому саме на цій стадії в історії Black Snake з'являється Сталін.

Латвійці запевнили, що запозичили технологію створення кузова у броньовиків, на яких пересувався знаменитий політичний діяч.Платформой з Black Snake поділиться Mercedes-Benz GL 63 AMG. Це означає, що новинка отримає і повний спектр електронних асистентів, і адаптивну підвіску, і відповідний двигун. З 5,5-літровим турбованим V8 від AMG потужністю 557 к.с. розкішний монстр зможе прискорюватися до 100 км/год за 4,9 секунди.

До поняття "розкіш" в Dartz підійшли з притаманним компанії розмахом. Інтер'єр, створений за мотивами Mercedes S-class, може бути оброблений не тільки деревом, але й екзотичною шкірою - взятій, наприклад, з живота крокодила або китового пеніса (нагадаємо, використання китової шкіри якийсь час назад призвело до скандалу, спровокованого "зеленими") . Кузов позашляховика оброблять золотом, а капот інкрустують діамантами.

Очікується, що на ринку Китаю такий позашляховик буде коштувати близько мільйона доларів. У Dartz вирішили запропонувати кожному покупцеві оригінальний бонус: протягом двох років після покупки щомісяця власнику Black Snake буде доставлятися 56-грамова баночка чорної ікри.

Зараз ви читаєте новину «Латвійці будують позашляховик з алюмінію, золота та діамантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути