середа, 26 грудня 2012 15:30

Одесит за допомогою дроту та склопластику зробив копію Lamborghini Reventon
8

Фото: Фото: Володимир Мукан

Одесит Олександр Ступкін власноруч зробив автомобіль за зразком італійського спорткара Lamborghini Reventon, що коштує $1,4 млн.

Машина має всі ребра жорсткості, розмір коліс, фари, ліхтарі, як у оригінального Lamborghini. Навіть тон фарби підібраний такий же, як у Reventon.

"Після того, як моїй Mitsubishi Eclipse розбили заднє скло та побили бампер, вирішив тюнінгувати її - змінити фари та передні крила. З цим виникли труднощі, треба було підганяти й інші деталі. Щоб повністю змінити зовнішність, слід було б міняти решту кузовних частин і кріплень до них. То я надумав змінити весь кузов", - розповів Ступкін.

Чоловік зробив креслення Lamborghini Reventon та макет із дроту. Потім виготовив кузов зі склопластику, пофарбував його і встановив на базу свого Mitsubishi Eclipse. Тобто у саморобного спорткара лишився 150-сильний двигун, 5-ступенева коробка передач, гальмівна система, ходова частина від попереднього авто одесита.

"Ще з дитинства мріяв про гарну спортивну машину. Потім випадково побачив по телевізору цю модель "лаборджині" - і просто захворів нею, - розповідає Ступкін. - Мені дуже сподобалася форма машини, ці рублені стрімкі лінії кузова, фари машини, її салон. Робив кузов автомобіля власноруч, хоча раніше такого досвіду не мав. Особливо тяжко далися двері, вони відчиняються вгору. Довелося чотири рази переробляти кріплення до них".

Фари до машини робив за своєю схемою - із кристалів Сваровські на срібній основі. Такі краще розсіюють світло.

"На цій машині мене завжди пропускають інші водії. Коли паркуюся, підходить багато людей подивитися зблизька, розпитують про авто, фотографують його", - зазначив Ступкін.

Вартість обробки автомобіля - більш ніж 150 тис. грн, кажуть у столичній фірмі "Топ-тюнінг" на вул. Автозаводській. Власник автомобіля не зізнається, скільки він витратив на це грошей.

Зараз ви читаєте новину «Одесит за допомогою дроту та склопластику зробив копію Lamborghini Reventon». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути