четвер, 12 квітня 2012 20:55

У Києві презентували 5 новинок авторинку, серед яких ЗАЗ Vida
13

12 квітня у Києві відкрили автомобільний комплекс "Автоцентр на Московському"
Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН
Під час відкриття презентували 5 новинок авторинку
Автомобіль Opel Astra GTС презентував шоумен Дмитро Коляденко
Коляденку підтанцьовували шестеро дівчат у чорних комбінезонах

12 квітня у Києві відкрили автомобільний комплекс "Автоцентр на Московському". Під час відкриття презентували 5 новинок автомобільного ринку - новий Chevrolet Aveo, Opel Zafira Tourer, ЗАЗ Vida, Opel Vivaro, Opel Astra GTС.

"Сьогодні ми маємо позитивні ознаки відродження автомобільного ринку в Україні. У цьому допомагає кредитування. В порівнянні з минулим роком воно виросло на 4-5%. Ми розпочали будувати нові салони в Одесі, Житомирі, Львові, Луганську, Макіївці", - сказав заступник голови правління корпорації "УкрАвто" В'ячеслав Поврознік.

Автомобіль Opel Astra GTС презентував шоумен Дмитро Коляденко. Він прийшов у червоних штанях і чорному піджаку, розшитих бісером. Йому підтанцьовували шестеро дівчат у чорних комбінезонах. Під час танцю вони обіймалися одна з одною.

Новий Chevrolet Aveо представляли дівчата у костюмах стюардес.

"Цей автомобіль роблять в Кореї. Він має 5 зірок безпеки. Представлений у двох кузовах - седан і хетчбек. Мінімальна вартість автомобіля складає 128 тис. грн.", - розповів Андрій Кунах, генеральний директор "ДженералАвтоГруп".

"Панель приладів в цьому автомобілі виконана в "мотоциклетному" стилі. Об'єм багажника складає 502 літри, це найкращий показник в цьому класі", - додав він.

Машину ЗАЗ Vida створювали більше двох років на Запорізькому автомобілебудівному заводі.

"21 березня президент перерізав стрічку і поставив автограф на першому автомобілі. Всі автомобілі виготовляємо на автоматичній лінії, ручної роботи тут дуже мало. Над дизайном працював італієць Джорджетто Джуджаро. Решітка радіатора і головна оптика стилістично надають автомобілю солідності і підкреслюють лаконічність дизайну. Форма капота додає передній частині схожості зі спортивними автомобілями", - розповів голова правління ЗАЗ Микола Євдокименко.

"Vida матиме прихильників серед різних цільових аудиторій. Може стати повноцінним сімейним авто, ідеально підійде жінкам і водіям-початківцям", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У Києві презентували 5 новинок авторинку, серед яких ЗАЗ Vida». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути