Ексклюзиви
середа, 03 липня 2013 18:33

Тюнінгований "Москвич" розганяється до 180 км/год
6

Фото: Фото: Володимир МУКАН

Киянин Дмитро Фролов їздить тюнінгованим "Москвичем-2140" 1984 року. Машину купував на Дніпропетровщині.

"Побачив оголошення про її продаж в інтернеті. Дуже сподобалася. Я займаюся ковкою металу. Щоб приваблювати клієнтів, хотів купити якийсь яскравий, недорогий і невибагливий автомобіль. Аби привертав увагу до реклами моїх послуг. Цей підійшов мені на всі двісті відсотків. Крім того, ще машина витривала до навантажень, а кузов і салон у такому стані, наче вона тільки із заводу виїхала. Господарі продавали цю машину місяцями на авторинку. Збирали біля неї повно різних зацікавлених людей. Усі захоплювалися машиною, та не купували, всім шкода було 15 тисяч гривень на "Москвича", хоч він і добре тюнінгований".

"Москвич-2140" Дмитра має розширені арки коліс. Змінений дизайн лицевої частини кузова та задньої. Бампери до машини зроблені на замовлення.

"Встановлені легкосплані диски, вони більшого діаметру й ширші, ніж "рідні", тому ями не так відчуваються. Двигун тут запускається кнопкою "пуск", як у дорогих авто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький пенсіонер зібрав суперкар з металобрухту

Крім цього, авто обладнане люком із електроприводом, у салоні встановлені шкіряні сидіння із вібромасажером і підігрівом, панель приладів від "Опель Вектри". Бензобак і багажник відчиняються важелями ліворуч від сидіння, як у "Опелів", "КІА", "Деу" та інших машинах.

"Та на ньому аерографії на дві тисячі доларів та шумоізоляції на 3 тисячі гривень. Коли їдеш на ній, шуму практично не чутно. На відміну від інших "Москвичів", добре розганяється. Їздив ним і 150, і 180 кілометрів на годину. Чесно кажучи, після 140 стрьомнувато, бо машина стає нестійкою, погіршується керованість. А от загалом технічним станом і комфортом дуже задоволений. Лише заливаю бензин і їжджу. А сидіння з масажером і підігрівом дуже зручне. Таке враження, що їжджу в якомусь представницькому седані".

Для власника автомобіль тюнінгували сини. Вони намагалися усунути всі "хвороби" "Москвича" - зробили його тихішим, змінили бензонасос на сучасніший, бо старий перегрівався.

"Їхній батько дуже пив. Щоб чимось його відволікти від пиятики, сини тюнінгували його машину. Мовляв, їздитиме і менше питиме. А він трохи поїздив - і знову пиячити почав. Машина майже рік не виїжджала з гаража. От вони і продали її. Їм шкода було дивитися на неї у гаражі. "Машина повинна їздити", сказали".

Зараз ви читаєте новину «Тюнінгований "Москвич" розганяється до 180 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути