пʼятниця, 28 грудня 2012 11:17

Toyota представила нове покоління Crown

Toyota розсекретила нове, чотирнадцяте за рахунком покоління великого седана Crown відразу в двох модифікаціях - Royal і Athlete. Обидві версії отримали новий екстер'єр, гібридну силову установку і переосмислений список опцій.

Седан Toyota Crown, що випускається з 1955 року, в новому поколінні зіставимо за габаритами, наприклад, з Mercedes-Benz E-class: обидві модифікації мають у довжину 4895 мм, що перевищує розміри "Е-класу" приблизно на 3 сантиметри. Розсекречені модифікації новинки відрізняються один від одного в основному характером і екстер'єром: Crown Royal обіцяє більший комфорт, тоді як Crown Athlete вважається більш спортивною. Остання забезпечена більш розвиненим аеродинамічним обвісом і деякими спортивними акцентами в інтер'єрі. Крім того, цю версію седана можна замовити з 3,5-літровим V6, що розвиває 315 кінських сил, і 8-ступінчастим "автоматом": для Crown Royal такий силовий агрегат буде недоступний.

Для обох версій Toyota запропонує 2,5-літровий бензиновий V6 потужністю 203 к.с. і 243 Нм, сагрегатірованний з 6-діапазонною АКПП. Крім нього, седан можна буде оснастити і гібридною силовою установкою, що складається з 4-циліндрового 2,5-літрового мотора й електродвигуна, розвиваючих сукупно 178 "коней" і 221 Нм. Гібридна Toyota Crown незалежно від версії отримає тільки задній привід, тоді як для решти в якості опції буде доступний і повний.

Вартість новинки в Японії починається з 31,3 тис. євро, топова ж модифікація оцінена в 48,3 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Toyota представила нове покоління Crown». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути