вівторок, 27 листопада 2012 10:27

ЗМІ розсекретили зовнішність та інтер'єр нової Toyota RAV4
7

Фото: Фото: carstyleblog.com

Екстер'єр та інтер'єр нового покоління Toyota RAV4 більше не становлять секрету. Зафіксований витік в глобальну Мережу офіційних фотографій найочікуванішої новинки Toyota цієї зими. Прем'єра "живого" кросовера має відбутися на автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці листопада.

Судячи з опублікованих на порталі Carstyleblog зображень, кросовер дійсно отримав новий екстер'єр, перероблений в стилістиці седана Toyota Camry. При збереженні впізнаваного образу RAV4 став виглядати більш динамічно і отримав цілу низку оригінальних дизайнерських елементів, в числі яких передня і задня оптика, бампери і грати радіатора. Інтер'єр переоформлений у більш сучасному дусі, але "багатоповерховість" центральної консолі також збереглася.

Що стосується технічної інформації, то поки Toyota її ретельно приховує. Згідно з попередніми даними, кросовер отримає серйозно модернізовану платформу попереднього покоління і переосмислену гамму двигунів, причому базовим обіцяють призначити мотор об'ємом 2,5 л замість звичного дволітрового.

За іншими даними, в Toyota збираються відмовитися від оснащення кросовера шестициліндровим двигуном об'ємом 3,5 л, доступним нині на ринку Північної Америки. Парк трансмісій також чекає оновлення - чотириступінчастий "автомат" поступиться своїм місцем більш сучасній шестиступінчастій коробці.

Лос-анджелеської публіці новинку покажуть в кінці місяця - офіційно автосалон відкривається 30 листопада. Коли нова Toyota RAV4 добереться до Європи, поки не відомо.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ розсекретили зовнішність та інтер'єр нової Toyota RAV4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути