пʼятниця, 21 вересня 2012 11:38

Нова Toyota Auris отримала відразу три типи силових установок
6

Фото: Фото: toyota.com

Хетчбек Toyota Auris, який японський концерн збирається представити в Парижі, отримає відразу три типи силових установок - бензинову, дизельну та гібридну. Новинка відрізняється сучасним дизайном, більш спортивним характером і поліпшеними характеристиками.

У новому поколінні Toyota Auris злегка змінив габарити. Зокрема, загальна довжина збільшилася на 30 мм, а висота зменшилася на 55 мм - останнє спричинило зменшення площі фронтальної проекції на 4%. У Toyota запевняють, що ця обставина позитивно впливає на акустичну картину в салоні і паливну економічність.

Крім того, Auris схуд на 40 кг за рахунок розширення використання високоміцних сталей і отримав більш низький центр ваги. Зокрема, дорожній просвіт зменшений на 10 мм, а водій тепер сидить на 40 мм нижче, ніж раніше. Простір для задніх пасажирів зріс на 20 мм, а довжина багажника - на 50 мм, при цьому розмір колісної бази залишився незмінним, а передній і задній звиси збільшилися лише на 15 мм.

Хетчбек забезпечили перенастроєною підвіскою з новими пружинами і амортизаторами і посиленими стабілізаторами. Стверджується, що нинішній Auris забезпечує поліпшений комфорт при підвищеній стабільності та керованості. Крім цього, новинка отримала модернізований електропідсилювач керма.

Що стосується силових агрегатів, то їх модернізація призвела до 13-відсоткового зниження обсягів шкідливих викидів. Для хетчбека передбачені 1,3-літровий 99-сильний і 1,6-літровий 132-сильний двигуни, які можна буде загретувати з шестиступінчастою "механікою" або "автоматом" Multidrive S. Крім бензинових моторів, в Toyota запропонують європейським покупцям і дизель (1,4 л, 90 к.с., 205 Нм, 3,8 л/100 км), і гібридну силову установку. Вона складається з 1,8-літрового бензинового двигуна і 60-кіловатний електромотор, забезпечуючи 136 кінських сил.

Хетчбек вийде на ринок в чотирьох рівнях оснащення. Його прем'єра запланована на Паризький автосалон.

Зараз ви читаєте новину «Нова Toyota Auris отримала відразу три типи силових установок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути