вівторок, 21 серпня 2012 09:50

Toyota "засвітила" новий хетчбек Auris
7

Фото: Фото: toyota.com

Компанія Toyota оприлюднила перші офіційні фото й технічні деталі хетчбека Auris наступного покоління. Автомобіль стане виразнішим, довшим, просторішим і легшим. Прем'єра нової моделі відбудеться у вересні поточного року на Паризькому автосалоні.

Новинка одержала більш яскравий дизайн, чого не вистачало непоказному попереднику. При цьому, в порівнянні з нинішнім поколінням, новий Auris на 30 мм довший (4275 мм), але на 55 мм нижчий (1460 мм). Ширина (1760 мм) і колісна база (2600 мм) колишні, зате збільшене застосування високоміцних сталей зробило кузов на 10% жорсткішим і в середньому на 40 кг легшим. Об'єм багажного відсіку звичайних версій збільшився на 6 л (до 360 л). У гібридної модифікації блок батарей тепер скомпонований під задніми сидіннями так, щоб віднімати менше місця у багажника. Змінилася і посадка водія: тепер вона на 40 мм нижча та кермо поставлене більш вертикально.

Гамма силових агрегатів і раніше буде складатися з нинішніх бензинових двигунів об'ємом 1,3 і 1,6 л, дизеля 1,4 л і гібридної версії з бензиновим 1,8-літровим ДВС, електромотором і тяговими батареями. Але всі ці двигуни на новому Auris будуть модернізовані, а пізніше гаму поповнить дизель BMW. Підвіска і рульове управління переналаштовані в бік збільшення комфорту, а знижений на 20 мм центр тяжіння повинен зробити автомобіль стійкіше.

Виробництво нового Auris має стартувати на початку 2013 року, причому випускатися хетчбек буде, як і раніше, на британському заводі компанії. Також в майбутньому у моделі може з'явитися і версія в кузові універсал.

Наскільки подорожчає новий Auris, стане відомо після його прем'єри в Парижі.

Нагадаємо, раніше у Мережі з'явилися перші зображення нового покоління Toyota RAV4.

Зараз ви читаєте новину «Toyota "засвітила" новий хетчбек Auris». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути