Ексклюзиви
середа, 25 липня 2012 15:08

Фотошпигуни розсекретили вигляд нової Toyota Auris

Фотошпигуни розсекретили зовнішність нового покоління Toyota Auris. Хетчбек без жодного камуфляжу очевидці підловили під час офіційної фотосесії в Голландії. Судячи зі шпигунських знімків, новинка отримає набагато більш виразний дизайн, ніж нинішнє покоління.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

У керівництві Toyota досить давно висловлювалися побажання зробити дизайн масових моделей яскравішим і помітнішим, і, судячи з усього, ці наміри увінчалися успіхом. Втім, варто відзначити, що той хетчбек, лицьова частина якого видна на фотографіях, є гібридною модифікацією. Гібридні версії, як зазначає портал Autocar, традиційно відрізняються більш виразним екстер'єром, однак, найімовірніше, стандартний Auris виглядатиме настільки ж незвичайно.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

Імовірно, оригінальний екстер'єр знайде своє продовження і в їздових характеристиках новинки: висловлюються припущення, що характер Toyota Auris зі зміною поколінь стане більш спортивним. Гамма силових агрегатів, як очікується, повинна поповнитися декількома варіантами дизелів від BMW - очевидно, ними стануть 1,6 - і 2-літрові мотори. Нинішні бензинові двигуни об'ємом 1,3 і 1,6 л також збережуть свою позицію.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

За відомостями Autocar, виробництво нового Auris має стартувати на початку 2013 року, причому випускатися хетчбек буде, як і раніше, на британському заводі компанії. Що цікаво, у моделі може з'явитися і версія в кузові універсал.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни розсекретили вигляд нової Toyota Auris». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути