Ексклюзиви
середа, 11 липня 2012 10:14

У Мережі з'явилися перші зображення нового покоління Toyota RAV4

У Мережі з'явилися перші зображення нового покоління Toyota RAV4. Новий кросовер планується позиціонувати як більш дорогу модель, ніж раніше, тому він отримає дизайн, частково запозичений у моделей Lexus.

Перші зображення нібито нового покоління Toyota RAV4 опублікував італійський журнал Quattroroute. За інформацією журналу, зі зміною поколінь кросовер змінить і дизайн, ставши більш агресивним і екстравагантним. Більш того, деякі стилістичні елементи (зокрема, задні ліхтарі і головну оптику) планується запозичити у моделей Lexus, щоб додати кросоверу більш "дорогого" зовнішнього вигляду.

Автор: Фото: quattroruote.it
 

З чуток, виробники мають намір відмовитися від ідеї постачати кросовер шестициліндровим мотором, зробивши вибір на користь більш економічних чотирициліндрових агрегатів. Поки невідомо, чи отримає RAV4 гібридну модифікацію - річ у тім, що в Toyota зараз стурбовані активним просуванням електрокара на базі кросовера, побудованого спільно з компанією Tesla.

Автор: Фото: quattroruote.it
 

Ще одна порція чуток стосується можливості втрати кросовером третього ряду сидінь: за деякими даними, відтепер RAV4 буде існувати тільки в п 'модифікації, за прикладом колег Honda CR-V і Ford Escape/Kuga.

Автор: Фото: quattroruote.it
 

Поява чергової хвилі чуток пов'язана, найімовірніше, з наближення офіційною прем'єрою нового покоління кросовера - вона повинна відбутися вже цієї осені. На ринку нова Toyota RAV4 з'явиться на початку наступного року.

Зараз ви читаєте новину «У Мережі з'явилися перші зображення нового покоління Toyota RAV4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути