понеділок, 05 травня 2008 10:28

Топ-5 найкрутіших автомобілів за скромні гроші (ФОТО)
5

Американський портал MoneyCNN представив гарячу десятку найкрутіших і одночасно доступніших за цінами автомобілів. Ціни на ці машини в базовій комплектації не перевищують 18 тисяч доларів.

На першому місці популярний в Росії FordFocus, який продається в США по $15,2 тисяч. За зайвих $400 машину можна перетворити на "диво" в стилі техно. Багатофункціональна система Syncsystem, в яку можна завантажувати музичні композиції прямо з USB картки, управляється голосом водія. Через неї можна здійснювати і телефонні дзвінки - досить повідомити вголос системі ім"я абонента з контакт-листа.

Покупці HondaFit отримують не тільки простору і швидку машину, але і навігатор, DVD-ресивер, монітор, ТБ-тюнер і навіть камеру заднього огляду. Сидіння в салоні складаються і розкладаються на будь-який смак. Все це обійдеться автоаматорам в $14,5 тисяч.


При словосполученні "дешевий позашляховик" відразу згадується "Нива". Але JeepPatriot, що продається по $16 тисяч, увійшов до першої трійки найкрутіших і доступніших авто не тільки завдяки дивовижній для джипів вартості.

П"ять років підряд Mazda3 визнається однією з кращих машин в своїй ціновій категорії. Увійшла вона і в список цього року. За $17,2 тисяч водій отримує економічну і вельми практичну машину.

Поєднання відмінного дизайну і доступної ціни дозволило увійти до десятки MitsubishiLancer за $14,6 тисяч. Це стартова ціна, а за додаткові гроші автовласники можуть удосконалити модель. Наприклад, встановити музичну систему з жорстким диском, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 найкрутіших автомобілів за скромні гроші (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути