Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 18:05

Тестовий прототип Audi A7 розбився на Нюрбургському кільці (ФОТО)

У найближчому майбутньому Audi збирається серйозно потіснити своїх конкурентів у всіх класах автомобілів, представивши до 40 нових моделей впродовж семи років. Сьогодні в об"єктиви фотошпигунів потрапив тестовий прототип моделі A7, який потрапив в аварію на Нюрбургському кільці біля тестового центру Porsche.

І хоча автомобіль прихований у кузові актуальної моделі А6, вже зараз можна помітити деякі деталі. Так, колія новинки буде істотно ширшою, ніж у А6. А по зроблених раніше шпигунським фото замаскованого автомобіля можна побачити, що А7 матиме і більшу колісну базу при менших звисах.

Спочатку Audi A7 буде представлена із жорстким верхом, проте ближче до 2010 року з"явиться і 4-дверний кабріолет з м"яким дахом. Нова модель позиціонується між А6 та А8 і покликана скласти конкуренцію Aston Martin Rapide та Porsche Panamera.

Лінійка силових агрегатів включатиме декілька 6-циліндрових моторів, а також дизель-електричний гібрид V10 потужністю 600 к.с. Крім того, пізніше будуть представлені спорт-орієнтовані версії R7 та RS7, повідомляє Motorauthority

Зараз ви читаєте новину «Тестовий прототип Audi A7 розбився на Нюрбургському кільці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути