пʼятниця, 10 травня 2019 17:26

Suzuki випустить хетчбек за $4,2 тисячі
3

Maruti Suzuki Alto 800
Фото: Autocentre.ua
Maruti Suzuki Alto 800
Maruti Suzuki Alto 800

Японська компанія Suzuki планує випустити на ринок оновлений бюджетний хетчбек Maruti Suzuki Alto 800.

Автомобіля очікують оновлення. Так, зміниться передній бампер і з'являться нові протитуманні фари. Крім передніх змін, ззаду дизайнери поміняли лише логотип. Раніше хетчбек мав на кузові назву "ALTO 800", тепер буде просто "ALTO". Також у базовій комплектації буде антиблокувальна система.

У салоні з'явилася нова приладова панель, взята у Alto K10. Також є інформаційно-розважальна система з Bluetooth. Однак, у мультимедійної системи немає сенсорного дисплея, як у Renault Kwid, з яким конкурує Alto.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців загинули в ДТП з початку року

Maruti Suzuki Alto 800 матиме трициліндровий 0,8 л двигун потужністю 48 кінських сил. Його обладнали 5-ступеневою механічною коробкою передач. Новий мотор нічим не відрізняється від старого, що мав Alto, однак, він на 25% менше забруднює повітря.

Оновлений автомобіль коштує близько $4,2 тисячі. Через нове обладнання машина є дорожчою, ніж раніше. Однак Maruti Suzuki Alto 800 як і раніше залишається одним з найбільш дешевих автомобілів в світі.

Компанія Suzuki випустила лімітовану серію із 30 хетчбеків Swift Sport Katana. Їх створили на честь культової моделі мотоцикла Katana.Загалом модифікація Sport Katana зовні схожа на стандартну модель і не нагадує байк.

Зараз ви читаєте новину «Suzuki випустить хетчбек за $4,2 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути