Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2019 17:37

Стартував капітальний ремонт найпроблемнішого шосе-під'їзду

Почали ремонтувати автошлях до Києва - дорогу М-01.

Ділянка пролягає від столиці до транспортного вузла Кіпті і містить об'їзну дорогу м. Бровари, повідомляє Держагентство автомобільних доріг України.

Проект реалізовуватимуть протягом 2 років. Протяжність дороги, де робитимуть ремонт - 80 км, з яких – 43 км в Київській області, 37 км – в Чернігівській.

Капітальний ремонт проводять за рахунок кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку та ЄІБ Європейського інвестиційного банку. Роботи планується розпочати найближчими тижнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість ремонту ям дорожники їх мірятимуть

Автор: Держагентство автомобільних доріг України
  Схема ділянки автомобільної дороги М-01
Схема ділянки автомобільної дороги М-01

"На стан цієї дороги ми отримували велику кількість нарікань, особливо стосовно Броварської об'їзної дороги. За 2 роки ця дорога буде капітально відремонтована і приведена у відповідність до сучасних європейських стандартів", – говорять дорожники.

Після ремонту швидкісне шосе М-01 Київ – Кіпті має стати найкращим під'їздом до столиці України.

Наразі у межах співпраці Укравтодору з міжнародними фінансовими організаціями за рахунок кредитних коштів реалізуються проекти: реконструкція дороги М-03 на ділянці Лубни – Полтава – Валки, будівництво об'їзних доріг трьох населених пунктів по трасі М-03 в Полтавській області, зокрема Південно-західну об'їзну дорогу Полтави, реконструкція Північної об'їзної дороги м. Житомир по трасі М-06, реконструкція та капітальний ремонт М-12 від Хмельницького до кордону з Вінницькою областю.

Зараз ви читаєте новину «Стартував капітальний ремонт найпроблемнішого шосе-під'їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути