Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2019 16:13

Замість ремонту ям дорожники їх мірятимуть

Замість ремонту ям дорожники їх мірятимуть
З 1 квітня по всій Запорізькій області почалося планове обстеження доріг Фото: Запорізька обласна державна адміністрація

З 1 квітня по всій Запорізькій області почалося планове обстеження доріг.

До 21 квітня цього року триватимуть перевірки доріг державного значення і залізничних переїздів після зими, повідомили в Запорізькій обласній державній адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зможуть стежити, скільки грошей витрачають на покращення доріг

Фахівці досліджуватимуть покриття проїжджої частини, узбіччя, смуги відведення, тротуари, автомобільні павільйони і нічне освітлення дорожніх ділянок, повідомляє Наш Город.

У планову перевірку також входить ретельне обстеження доріг у напрямку до курортів Запорізької області - Кирилівка, Бердянськ та ін. До ремонту всіх аварійних ділянок ремонтники приступлять тільки після планових перевірок.

В Україні створять портал моніторингу фінансування будівництва і ремонту доріг. На ньому зберігатиметься інформація про ремонт державних і місцевих доріг з розмежуванням по областях України. Крім того, на порталі збиратимуть дані про суми, які витрачатимуть на покращення доріг.

Зараз ви читаєте новину «Замість ремонту ям дорожники їх мірятимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути