понеділок, 01 квітня 2019 12:13

Український автобус "Еталон" продаватимуть в ЄС

Український автобус "Еталон" продаватимуть в ЄС
Український автобус А084 Tulip. Фото:autocentre.ua

Українські автобуси постачатимуть у ЄС.

Перші 50 автобусів А084 Tulip компанії "Еталон" доставлять у Польщу вже до кінця цього року, повідомляє ЦТС.

"Ми зробили міжміський автобус, що відповідає стандарту Євро-6. Вже рік його сертифікуємо в Іспанії. Приблизно в квітні плануємо отримати сертифікат на автобус, і тоді вже зможемо відправляти тестові одиниці в ті країни, де попередньо зацікавлені в їх купівлі", - говорить президент корпорації Володимир Бутко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермерів почали замінювати роботи

У корпорації вже є попередня домовленість про реалізацію автобусів у Польщі. Також компанія планує продавати свою продукцію в країнах Східної Європи: Болгарії, Словаччині, Чехії, Польщі, Румунії і в Балтійських країнах.

Автобус А084 Tulip має довжину 10 м і розрахований на 37 сидячих місць. Він оснащений 4,5 л турбодизелем німецького виробництва PACCAR PX-5 потужністю 213 кінських сил і механічною 6-ступеневою коробкою передач ZF.

На Чернігівському автозаводі, що входить до корпорації "Еталон", налагодили випуск трамваїв. Для усієї розробки використовуватимуть нові матеріали. Єдине, що залишиться колишнім - ходові візки. Їх вартість дуже висока, тому завод їх не буде закуповувати, а тільки робитиме капітальний ремонт.

Зараз ви читаєте новину «Український автобус "Еталон" продаватимуть в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути