вівторок, 19 березня 2013 16:51

Шпигуни повністю розсекретили Mercedes-Benz S-Class
20

Головна прем'єра весни вже не вийде настільки пафосною, як розраховував німецький виробник. Нове покоління Mercedes-Benz S-класу розсекречено практично повністю завдяки фотографам-шпигунам і витоку офіційних знімків інтер'єру.

На шпигунських фотографіях, зроблених під час офіційної фотосесії, зображена версія зі стандартною колісною базою. По знімках видно, що ніяких революційних змін в дизайні найпрестижнішого седана Mercedes не відбулося. S-клас отримав "монументальну" решітку радіатора і повністю світлодіодну оптику спереду і ззаду.

А ось фотографії інтер'єру зроблені, навпаки, всередині подовженої машини - це добре видно за великою кількістю простору між передніми кріслами і заднім диваном. Управляти всіма новітніми функціями седана можна буде не тільки за допомогою 12-дюймового сенсорного екрану на центральній консолі (він об'єднаний з панеллю приладів єдиним козирком), але і традиційними кнопками. У Mercedes-Benz вважають нелогічним відмову від звичних схем управління: у розпорядженні водія і пасажирів S-класу - цілих 156 клавіш. Втім, розташовані вони таким чином, що їх велика кількість не впадає в очі. Наприклад, центральна консоль, за даними виробника, "прикрашена" тільки 19 кнопками, зате на водійських дверях розміщені відразу 23 клавіші.

Варто відзначити, що монітор на центральній консолі - далеко не єдиний. Схожий екран виконує функцію панелі приладів, і ще два дисплеї на заводі вмонтують в спинки передніх крісел. За повноцінну роботу мультимедійного комплексу Comand п'ятого покоління відповідає двоядерний процесор від Intel, за звукову обстановку - дорога акустика Burmester, за розслаблюючу атмосферу - продумане підсвічування і запозичений у Maybach ароматизатор повітря. Заднім пасажирам може дістатися як суцільний диван, так і два індивідуальних крісла з обігрівом, масажем, вентиляцією і широкими діапазонами регулювань. До слова, підігріваються в S-класі не тільки самі крісла, але і дверні панелі, і навіть підлокітник.

Офіційно представити свій новий флагман в Mercedes-Benz планують 15 травня. Однак не виключено, що всі невідомі поки деталі будуть задовго до прем'єри розсекречені зусиллями шпигунів - настільки великий інтерес до нового покоління престижної машини.

Зараз ви читаєте новину «Шпигуни повністю розсекретили Mercedes-Benz S-Class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути