пʼятниця, 11 січня 2013 10:46

Mercedes-Benz розсекретив новий E 63 AMG
22

Фото: Фото: Mercedes-Benz.com

Буквально через кілька днів після випуску першого тизера компанія Mercedes-Benz повністю розсекретила оновлений седан E-class у "зарядженій" модифікації від ательє AMG. Седан і універсал отримали оновлений екстер'єр, модернізований мотор і повний привід.

У Mercedes називають оновлений Е 63 AMG володарем більш потужного і динамічного характеру, ніж всі попередники. Він зберіг колишній 5,5-літровий турбований двигун V8, проте потужність силового агрегату зросла з 525 до 557 кінських сил. Агрегатувати двигун як і раніше передбачається з чотирьохрежимним 7-ступінчастим "автоматом" AMG Speedshift MCT, однак тепер Е 63 AMG може бути оснащений і повним приводом з розподілом тяги в пропорції 33/67 на користь задньої осі. Задньопривідний седан прискориться до 100 км/год за 4,2 секунди, споживаючи при цьому в середньому близько 9,8 л палива на 100 км шляху.

Крім більш потужного двигуна, Mercedes E 63 AMG оснащується електроннокерованою спортивною підвіскою, адаптивним рульовим керуванням і потужними гальмами (опціонально гальма можуть стати керамічними).

Цікаво, що у "зарядженого" седана з'являється тепер і власна "заряджена" модифікація - в AMG вирішили перетворити Е63, оснащений пакетом AMG Performance, на самостійну модифікацію під назвою S-Model. Вона отримала ще більш потужний двигун, чия віддача за рахунок підвищення тиску наддуву збільшена до 585 к.с. і 800 Нм. Завдяки повному приводу, який для S-Model став стандартним обладнанням, такий седан прискорюється до 100 км/год всього за 3,6 секунди. Крім того, ця модифікація відрізняється 19-дюймовими колісними дисками (в стандарті у Е 63 AMG - 18-дюймові), злегка доопрацьованою зовнішністю, блокуванням диференціала на задній осі, перенастроєною підвіскою і 402-міліметровими карбон-керамічними гальмівними дисками.

Старт продажів оновленого Mercedes-Benz E 63 AMG на європейському ринку запланований на квітень цього року, а більш потужна версія з повним приводом S-Model з'явиться в червні. Варто нагадати, що на відчиненому з дня на день автосалоні в Детройті концерн Daimler планує представити всі оновлене сімейство E-class, включаючи купе і кабріолет.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz розсекретив новий E 63 AMG». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути