понеділок, 10 грудня 2012 09:51

Фотошпигуни "спіймали" в лісі новий Mercedes GLA

Компанія Mercedes-Benz вивела на польові випробування свій новий компактний кросовер. Причому на польові в самому прямому сенсі: фотошпигуни помітили тестовий прототип моделі, відомої поки як Mercedes GLA, на путівці в лісах Північної Європи.

Портал Carscoop, що опублікував фотографі, робить висновок, що серійний варіант Mercedes GLA успадкує від своїх старших товаришів певні позашляхові можливості. Між тим, відомо, що для розробки кросовера використовується платформа легкового хетчбека A-class, яка, втім, допускає можливість інтеграції системи повного приводу. Очікується, що моторну гамму кросовер також запозичить у "А-класу" - в неї увійдуть чотирициліндрові турбомотори, як бензинові, так і дизельні. Про можливість випуску версії кросовера від ательє AMG поки нічого не повідомляється.

Робити якісь висновки про екстер'єр кросовера поки рано - занадто щільним камуфляжем укритий тестовий прототип. Однак можна припустити, що силуетом він буде нагадувати кілька розтягнутий по висоті п'ятидверний Mercedes A-class з більш рельєфним "обличчям" і розвиненими колісними арками.

За попередніми даними, серійне виробництво Mercedes-Benz GLA має стартувати в 2014 році. До слова, до того часу кросовер може і змінити ім'я, так як поки абревіатура GLA вважається робочою назвою.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни "спіймали" в лісі новий Mercedes GLA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути