середа, 10 жовтня 2012 10:29

Mercedes-Benz вивів на дороги конкурента BMW X1 і Audi Q3
5

Фото: Фото: autocar.co.uk

Mercedes-Benz вивів на дороги тестові прототипи свого компактного кросовера, відомого поки під абревіатурою GLA. Для його розробки використовується платформа хетчбека A-class, а дебютувати кросовер може вже на початку наступного року.

Про те, що проекту найкомпактнішого кросовера Mercedes-Benz дано "зелене світло", керівник компанії Дітер Цетше повідомляв ще в середині літа. Зараз прототипи GLA, який повинен зайняти в модельному ряду марки місце на сходинку нижче кросовера GLK, розпочали дорожні випробування і, звісно, не забарилися потрапити в об'єктиви фотошпигунів.

Судячи з перших зображень "живого" GLA, він до певної міри нагадуватиме збільшену A-class - річ у тім, що кросовер зведуть на модифікованій версії тієї ж самої передньопривідної платформи MFA. Однак, за деякими даними, кросоверу запропонують і повний привід як опцію, а ось лінійку силових агрегатів він запозичить у хетча без особливих змін. Буде у європейських покупців і можливість вибору між механічною КПП і "автоматом".

Основними конкурентами Mercedes GLA називають BMW X1 і Audi Q3. Прем'єра кросовера може відбутися на початку наступного року, однак старту продажів не варто очікувати раніше, ніж у 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz вивів на дороги конкурента BMW X1 і Audi Q3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути